Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 17 - 23 mai 2021. Berbecii se pregătesc de investiții, Săgetătorii simt că au lumea la picioare

Horoscop Minerva 17 - 23 mai 2021. Berbecii se pregătesc de investiții, Săgetătorii simt că au lumea la picioare

Horoscop saptamanal 17 – 23 mai 2021. Astrologul Minerva ne prezintă cele mai importante previziuni astologice pentru săptămâna în curs.

Horoscop Minerva 17 - 23 mai 2021. Berbecii se pregătesc de investiții, Săgetătorii simt că au lumea la picioare
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    17 Mai 2021   •   16:22

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec

Ceva ce ai citit ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Fii mai atent la vise. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis care se repetă. Acuratețea acestuia te poate opri din drum și te poate face nerăbdător să afli mai multe.

Marți, luna este în Leu în sectorul creativității. Este un moment excelent pentru a face planuri financiare și a stabili obiective în ce privește economisirea pentru ceva special – o casă, o mașină sau o îmbrăcăminte.

Dacă ai probleme într-o relație, atenție la Mercur. Odată că a început ciclul retrogradării, apoi trigonul cu Saturn. Comunicarea te poate ajuta să stabilești limite sănătoase pentru menține relația stabilă.

Jupiter este în Pești și te încurajează să practici autoacceptarea atunci când vine vorba despre vindecare și extinderea lumii tale interioare. Orice ai lucrat pentru tine va veni în cele din urmă la tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur

Săptămâna aceasta ai chef să stai mai mult cu cei dragi. Roagă-ți copiii și soția/soțul să rămână acasă cu tine. Fă niște popcorn și scoateți jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractiv poate fi o zi liniștită acasă. Seara, comandați o pizza și urmăriți un film. Alintați-vă!

În timp ce sezonul tău se apropie încet, încă mai ai aliat puterea lunii din Fecioară, marți. Luna aduce un impuls de putere și determinare pentru a începe noi proiecte și a profita de șanse care le ai. Este un moment ideal pentru a te organiza și a lucra la obiectivele tale.

Și poți începe să faci acești pași atunci când Mercur din Gemeni face pătrat cu Neptun din Pești, încurajându-te să îți amintești valoarea ta, mai ales când vine vorba despre probleme legate de muncă. Când te ridici pentru tine, oamenii respectă asta.

Jupiter este în Pești, după aproape 12 ani. Te lasă să alergi după visele tale cu o rapiditate surprinzătoare. Acesta este un moment ideal pentru a-ți face noi prieteni.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni

Un articol sau o emisiune de televiziune poate face ca mintea să ți se învârtă în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația pentru ocultism sau poate descoperi interesul pentru interpretarea viselor. Lasă-te răsfățat de interesele tale. Uneori nu îți faci timp să urmărești subiectele pe care nu le consideri serioase. Continuă și explorezi partea întunecată a lumii! Acesta este un moment minunat pentru a începe noi proiecte în privat și a descoperi unele dintre talentele tale ascunse.

Auto-explorarea continuă atunci cu Venus din semnul care face trigon cu Saturn din Vărsător miercuri, punând un accent pe extinderea mentală a orizonturilor și pe învățarea creșterii persoanale. Acest aspect te poate ajuta să îți descoperi locul în lume pe măsură ce te angajezi în colaborarea cu ceilalți.

Cariera ta primește un impuls major cu Jupiter în Pești și în sectorul carierei. Urmărește-ți visele și ambițiile în luna viitoare. Acesta este un moment norocos pentru tine, deoarece oportunitățile par să îți cadă în poală. Folosește-le în avantajul tău dacă vrei să ai succes.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac

Problemele de dragoste s-ar putea dovedi prea intense săptămâna aceasta. S-ar putea să ai o săptămână grea. Partenera ta poate fi deosebit de exigentă în ceea ce privește timpul și energia ta. Cred că ar fi o săptămână bună pentru a sta câteva clipe singur. Fă un masaj, mergi la saună sau la cada cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, te vei simți mai bine când te vei reîntâlni cu iubita ta.

Marți, luna se află în Leu, în sectorul banilor proveniți din muncă proprie. Un obiectiv în care ai dorit să investești bani sau găsești un obiect pe care îl cauți de ceva pune bugetul propriu la încercare.

Miercuri aduce o zi de calm, când Mercur face trigon cu Saturn. Vindecarea personală te poate ajuta să crești pe măsură ce renunți la trecut. Rezistă dorinței de a reveni la vechile tipare și poți ajunge la o descoperire majoră.

Joi vine cu aventura căci Jupiter este în Pești și în sectorul filosofiei și a metafizicii. Chiar dacă nu poți merge fizic unde îți dorești, vei găsi oportunități să călătorești mental. Este o perioadă de învățare pe măsură ce te redescoperi pe tine și care este scopul tău superior.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu

Sperai la o săptămână liniștită, dar poți primi multe apeluri de ajutor. S-ar putea să trebuiască să jonglezi cu mai multe simultan. Nu încerca să te ocupi de fiecare problemă. Pune la bătaie abilitățile de selecție și ai grijă mai întâi de cei mai insistenți. Lasă-i pe ceilalți să plece, dacă este necesar. Nu fă nimănui favori, ia lucrurile cum sunt.

Dacă ai nevoie de ajutor, cere sfatul prietenilor cu Mercur în trigon cu Saturn, miercuri. Este o zi minunată pentru a începe parteneriate de afaceri într-un nou proiect, a face rețele, a semna contracte sau a face echipă ca să atingeți un obiectiv comun.

Jupiter este în Pești, în zona intimității. Ai putea resimți acest lucru ca pe o renaștere. Lasă orice te blochează și treci la următoarea etapă.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close