Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 22-28 martie 2021. Taurii strălucesc în societate, Leii au parte de surprize financiare

Horoscop Minerva 22-28 martie 2021. Taurii strălucesc în societate, Leii au parte de surprize financiare

Horoscop Minerva 22-28 martie 2021. Taurii strălucesc în societate, Leii au parte de surprize financiare

Horoscop Minerva 22-28 martie 2021. Taurii strălucesc în societate, Leii au parte de surprize financiare
de Alexandra Dima    |    22 Mar 2021   •   17:02

Horoscop 22-28 martie 2021 cu Minerva Berbec

Cineva din famile își revine după o boală grea. Acum are ocazia să-și exprime aprecierea pentru tot ajutorul dat. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. A-ți ajuta familia și prietenii este a doua ta natură. Fii sigur că orice ai făcut a însemnat foarte mult pentru această persoană. Relaxează-te conștient că ești iubit, dorit și apreciat. Asta te poate ține pe linia de plutire, în viitor.

O scrisoare, un apel sau vizita unui prieten apropiat va aduce probabil, știri interesante. Energiile tale creative sunt la vârf, așa că cel mai bine ar fi să încerci să scrii dacă ai talent, să asculți muzica preferată, să desenezi sau să pictezi, de e nu? Va trebui să strecori această creativitate printre multe comisioane, deoarece planetele sugerează că vei face multe călătorii scurte săptămâna aceasta.

Fricțiunile la care ești supus sunt rezultatul faptului că nu ești pe deplin sigur pe tine la locul de muncă. Fie că se pune prea mult sau prea puțin accent pe muncă în comparație cu alte domenii ale vieții. Săptămâna este bună pentru a-ți regăsi echilibrul interior. 

Horoscop 22-28 martie 2021 cu MinervaTaur

Nu ești străin de schimbare, dar este posibil să fie nevoie de o oarecare limitare a puterii personale pentru a-ți direcționa capacitatea de a te schimba în mod constructiv. Începi spăptămâna cu sentimentul că ești de partea celor drepți. Este pozitiv pentru căutarea unei poziții mai bune. Aștepți ore lungi, la serviciu. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi. Contactele cu clienții pot fi stresante. Evită bârfele sau răspândirea acestora.

Atractivitatea și sociabilitatea însă, sunt la vârf. Nu ezita să le folosești pe amândouă. Vei străluci puternic la orice ocazie socială, indiferent dacă ești gazdă sau invitat. Radiezi căldură sufletească și entuziasm. Îi atragi pe oameni ca un magnet. Posibil să ai câteva informații importante de împărtășit, așa că nu te mira dacă nu îi poți mulțumi pe toți din jurul tău.

Soarele este în Berbec conjunct cu Venus și cu Chiron, în sectorul abilităților psihice. Te încurajează să ajungi la cercul tău social. Petrece o vreme, singur, cu prietenii și chiar implică-te în anumite cauze sociale. 

.

Horoscop 22-28 martie 2021 cu Minerva Gemeni

Cooperare va fi o temă cheie pentru tine. Asigură-te că comunicarea cu ceilalți merge bine. Majoritatea sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce face ca lucrurile la birou să meargă corect și mai ușor. Atmosfera generală este bună, iar energia ta pozitivă contribuie la acest lucru. Ți se acordă respectul pe care îl meriți. Ai grijă cu orice lucrare care implică scrisul sau cititul.

Talentele artistice ar putea fi valorificate săptămâna aceasta, aranjându-te oriunde ai lucra. S-ar putea să dorești, dacă tot ești acasă, să revopsești mobilier, să zugrăvești, să pui plante sau să faci orice altceva care să facă locul mai primitor, mai familiar. Nu este doar distractiv. Atât procesul de realizare, cât și rezultatul final ar trebui să îți exalte starea de spirit și să te stimuleze pentru următoarele câteva zile. 

Atenție la reputația ta, săptămâna aceasta. Există multă mișcare în sectorul prieteniei, începând cu tripla conjuncție Soare – Venus – Chiron în Berbec. Nu te preface că ești ceva ce nu ești atunci când vine vorba despre munca ta. Adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.

.

Horoscop 22-28 martie 2021 cu Minerva Rac

O adunare de grup la care participi săptămâna aceasta ar putea avea consecințe benefice pe termen lung. Poate vei purta o discuție cu un străin care se dovedește a fi expert într-un domeniu care te interesează. Sau poate aprofundezi o relație cu cineva cunoscut întâmplător, care ajunge să îți devină prieten pe viață. Fii cu inima deschisă pentru orice și oricine aduce te întâlnești!

S-ar putea să primești comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoști prea bine. Acest lucru ar putea fi simptomatic pentru abilităților tale puternice sau ar putea fi faptul că această persoană trimite semnale de atenționare asupra unui pericol iminent, tuturor celor pe care îi cunoaște. Dacă te simți confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoști persoana un pic mai bine. Această ar putea avea nevoie de un prieten acum.

Mercur în Pești este în sextil cu Uranus. Imaginația ta poate deveni exaltată cu Mercur în sectorul filosofiei, te încurajează să înveți, să citești și să fabulezi despre locuri îndepărtate unde ai dori să mergi. Nu fii obsedat atât de mult de visele tale încât uiți să trăiești.

.

Horoscop 22-28 martie 2021 cu Minerva Leu

Ești diferit față de felul tău obișnuit de a fi, dar te bazezi pe intuiție pentru a te deplasa printr-un teritoriu care îți este străin. S-ar putea să fi oarecum tulburat de comportamentul persoanelor apropiate. Nu reușești să le înțelegi gândirea. Vei descoperi că, atunci când încetezi să gândești logic și lași emoțiile să vorbească, vei avea probabil și o perspectivă mai largă asupra acțiunilor lor.

Câteva lucruri pe care le-ai făcut în trecut și de care ai uitat, atrag atenția cuiva cu autoritate.  S-ar putea să primești săptămâna aceasta niște recompense odată așteptate. Acest lucru ar trebui să fie, cu siguranță, o surpriză foarte plăcută și binevenită pentru contul tău. Ți-ar putea face sufletul să zbârnâie o vreme. Revin-o cu picioarele pe Pământ și apoi ieși să sărbătorești!

Pot avea loc unele conversații foarte interesante în timpul sextilului Mercur-Uranus dacă îți păstrezi mintea deschisă. Deși partenera/ul nu ar fi dispus să se prindă în jocul tău și să vorbească despre anumite lucruri, ești gata să asculți!

.

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close