Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 30 martie - 4 aprilie 2021. Gemenii sunt foarte entuziaști la locul de muncă, Balanțele se luptă cu rutina

Horoscop Minerva 30 martie - 4 aprilie 2021. Gemenii sunt foarte entuziaști la locul de muncă, Balanțele se luptă cu rutina

Horoscop Minerva 30 martie - 4 aprilie 2021. Gemenii sunt foarte entuziaști la locul de muncă, Balanțele se luptă cu rutina

Horoscop Minerva 30 martie - 4 aprilie 2021. Gemenii sunt foarte entuziaști la locul de muncă, Balanțele se luptă cu rutina
de Alexandra Dima    |    30 Mar 2021   •   15:24

Horoscop 30 martie - 4 aprilie 2021 cu Minerva Berbec

Creșterea situației financiare ar putea duce la schimbări în gospodărie. Ai putea alege să redecorezi sau să cumperi mobilier nou sau să te muți într-un loc mai bun. Un membru al familiei s-ar putea muta. Deși pare ilogic, schimbările din jurul tău reflectă transformările care au loc în interiorul tău. Nu lăsa frica sau inerția să te împiedice. Lasă-te dus de val.

Există o intensitate emoțională în tine astăzi se zvârcolește pentru a găsi o ieșire. Posibil să aibă loc izbucniri bruște, așa că ai grijă să te stăpânești.

Înconjoară-te cu prieteni care îți pot susține sentimentele. Nu fi lipicios însă. Caută prieteni care tiu să asculte atent, nu să fie cârje permanente. Este posibil să simtă aceeași tensiune puternică și nu au nevoie de o povară suplimentară.

Horoscop 30 martie - 4 aprilie 2021 cu Minerva Taur

Transformarea interioară face probabil o mare diferență în felul cum comunici. Relațiile tale s-ar putea îmbunătăți, deoarece ești mai deschis și mai sincer fără a fi prea contondent. Se pare că ai o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați ție. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor prieteni vechi, în urmă. Nu te lupta cu ei.

Săptămâna aceasta poți avea niște urcușuri și coborâșuri emoționale nebune. Se pare că există un nor intens care se scurge în fiecare parte a săptămânii. Nu încerca să păcălești oamenii. Vor vedea chiar prin tine. Explozii de energie pozitivă vor ieși de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopul tău important. Încercați să nu te împotmolești în greutățile săptămâni, încât să nu reușești să observi oportunitățile care apar.

Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni, marți, creând o posibilă tensiune în cercul tău social. Dacă sari direct la concluzii și lași emoțiile să înlocuiască rațiunea, ai putea strica prietenii importante și chiar imaginea de sine. Stai calm.

Horoscop 30 martie - 4 aprilie 2021 cu Minerva Gemeni

Un entuziasm sporit pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Ai putea chiar decide să îți schimbi cariera pentru a te consacra pe deplin la ceea ce ai descoperit că iubești cel mai mult. Sănătatea fizică, emoțională și spirituală ar trebui să fie foarte bună acum. Calitatea vieții probabil se va îmbunătăți. Lasă-te dus de val.

Săptămâna va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune.

Dacă vrei să mergi mai departe săptămâna aceasta, este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi. Mercur face un pătrat cu Marte, creând situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți lumii. Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Horoscop 30 martie - 4 aprilie 2021 cu Minerva Rac

Există o tendință mai mare de a încălca regulile săptămâna aceasta și să intri într-un tărâm nou – o nouă mentalitate sau mod de viață. Astăzi, această tendință se concentrează, deoarece izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta vrea într-un fel, în timp ce creierul tău vrea altfel. Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte.

Pe urmă decizii, după decizii săptămâna aceasta. În timp ce s-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegerea dacă a fost corectă sau nu. Ai putea să faci deloc alegeri când Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni. Acest aspect creează conflicte între ceea ce dorește inima și ceea ce este o alegere „sigură”.

Cu toate acestea, vei avea încredere atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în sectorul carierei, permițându-ți să te ocupi de anumite treburi pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o pauză la serviciu, ia-ți o zi liberă, dacă este posibil.

Horoscop 30 martie - 4 aprilie 2021 cu Minerva Leu

Fă-ți o ceașcă reconfortantă de ceai, apoi fă un duș fierbinte sau o baie cu spumă. Pe scurt, răsfață-te. Poate că fără să vrei le crești tensiunea oamenilor din jurul tău. Fii conștient de acest lucru și fă-ți o notă mentală pentru a îndepărta gunoiul pe care alții îl aruncă asupra ta. Ești un individ sensibil.

Dacă cineva încearcă să te critice, nu-ți fie teamă să aperi. Alți oameni nu se vor teme să-și spună părerea deci nici tu nu ar trebui. S-ar putea să simți că cineva te împinge de la spate. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt.

Mercur face un pătrat cu Marte. Comunicarea greșită în cercul tău social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial.

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close