Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 7 – 13 iunie 2021. Gemenii ies în evidență, Leilor le merge din plin, inclusiv financiar

Horoscop Minerva 7 – 13 iunie 2021. Gemenii ies în evidență, Leilor le merge din plin, inclusiv financiar

Horoscopul săptămânal pentru perioada 7- 13 iunie 2021 le aduce zodiilor de aer o anumită temperare - vor trebui să tacă mai mult. În special Gemenii, deși vor avea senzația că totul este clar pentru ei, vor observa că încă mai sunt lucruri care trebuie lămurite.

Horoscop Minerva 7 – 13 iunie 2021. Gemenii ies în evidență, Leilor le merge din plin, inclusiv financiar
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   16:26

Restul zodiilor vor fi cu gândul la relaxare și vacanțe iar planurile de acest gen vor fi favorizate.

Horoscop săptămânal – Berbec

 

Berbecii sunt porniți să schimbe radical viața lor. Cariera, zona financiară, familia, totul este într-un inventar, toate planurile sunt reviziute și marile schimbări se vor vedea, în stilul lor caracteristic, imediat, cu consecințe directe. Pentru cei din jur vor fi greu de înțeles sau greu de ținut pasul cu valul de revelații.

 

Emoțional majoritatea berbecilor vor fi susținuți de partenerul de viață, dacă vor reuși să comunice intețiile lor. Există și parte de berbeci care vor realiza că nu sunt în relația pe care ei și-o doresc și aleg să fie singuri, pentru ei sunt necesare toate aceste schimbări și au și sprijin astral.

Horoscop săptămânal – Taur

Taurii vor avea o săptămână linișită mai ales că în perioada 7 – 13 iunie 2021 le vor ieși toate socotelile și planurile lor atent realizate și făcute. Profesionalul le va da mici bătăi de cap pentru că este posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum vor sau să fie situații neplăcute, care îi dau peste cap.

Horoscop săptămânal – Gemeni

Pentru tine este o perioadă în care vrei să ieși în evidență, vrei să reiei legăturile cu anumiți prieteni, să te concentrezi pe lucrurile frumoase.

Financiar se poate și mai bine, semn că ar trebui să regândești puțin ultimele investiții. Vei trece și peste aceste cumpene.

Horoscop săptămânal – Rac

Ai nevoie de înțelegere, de respect, de protecție și cauți acea protecție și căldură sufletească de multe ori cu disperare.

Poate tocmai asta e problema: ești foarte agitat și în loc să atragi oamenii îi respingi printr-o astfel de atitudine.

Horoscop săptămânal – Leu

La tine se poate spune că problemele dispar. Vorbim atât despre cele sentimentale cât și despre cele ce țin de bani.

O veste bună îți va însenina săptămâna de marți încolo, căci este de așteptat să dai lovitură într-un domeniu al carierei.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close