Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva iulie 2020. Zodiile care vor trăi o schimbare rapidă și profundă a vieții în următoarele două săptămâni

Horoscop Minerva iulie 2020. Zodiile care vor trăi o schimbare rapidă și profundă a vieții în următoarele două săptămâni

Horoscop Minerva iulie 2020. Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru luna iulie pentru Huff.ro, o lună cu schimbări pozitive profunde pentru câteva zodii, dar și cu atenționări pentru altele, începând cu jumătatea lunii.

Horoscop Minerva iulie 2020. Zodiile care vor trăi o schimbare rapidă și profundă a vieții în următoarele două săptămâni
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2020   •   20:20

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec

Iulie netezește drumul pentru tine, chiar dacă unele dintre acestea  sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. Ai parte de o revizuire profundă a vieții tale, precum și de reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur

Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta. Vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni

Un iulie memorabil, cu momente electrizante. Viața ți s-ar putea schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat. Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci, altfel învață din experiențele trecutului.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac

Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu. O fostă poveste de iubire s-ar putea reaprinde sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Evită aventurile clandestine!

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu

O temă cheie va fi cu siguranță analiza și meditația. Soarele e în cel mai profund sector al temei natale, Casa a 12-a. Această zonă are legături nu numai cu Trecutul tău, ci și cu toate informațiile depozitate în subconștientul tău de generații întregi. Venus, planeta de bucuriei și armoniei sau Micul Benefic, petrece mult timp în Casa a 11-a a prietenilor, aducând liniște prin viața socială.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară

Multe dintre planete – Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Pluto și Neptun în acest moment par să se miște înapoi, adică sunt retrograde, determinând ca proiectele, planurile și relațiile majore să intre într-o fază de acțiune care seamănă foarte bine cu deraieea unui tren. Este momentul să nu te grăbești. Retrogradarea aduce și lucruri bune: posibilitatea revederii cu prieteni și iubiți din trecut și să finalizezi aspecte pe care nu le-ai avut în vedere. Anumite proiecte de muncă s-ar putea bloca, dar nu te lăsa frustrat.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță

O lună a bilanțului, în care te întrebi care este locul tău în lume și cum privești Trecutul în raport cu prezentul asemenea unui disc zgâriat a cărei melodie continuă să sară înainte și înapoi. Venus, planeta iubirii și a frumuseții și, stăpâna ta planetară, se va mișca în Casa a 9-a, provocând reevaluări și decizii cu privire la reluarea unor studii.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion

Marte, planeta pasiunii, a puterii și a forței este în Casa a 6-a a stilului de viață și aduce foarte multă energie și dinamism relațiilor cu colegii de muncă, mai ales, și de aici o serie de probleme de sănătate acute – stări de furie, diverse lovituri, mici accidente domestice sau la volan.

Venus, planeta iubirii, tranzitează Casa a 8-a, casa intimității, ceea ce înseamnă că, dacă ești atașat de cineva, ai putea revizui nevoile relației prezente.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător

Energia ta va marca lumea din jurul tău, mai ales că ai intrat într-un punct esențial pentru tine și care te va ajuta nu numai să vă ridici propria valoare, ci și să îți exerciți  puterea personală. Poți trece prin transformări puternice în raport cu parteneriatele tale și cum ești stăpânul propriilor gânduri, opinii și dorințe, în congruență sau în opoziție – ești foarte atent la ce îți dorești.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn

Relațiile au fost o partea de viață pe care a trebuit să o înveți în ultimii doi ani. Ai reținut cum trebuie să te ridici când ești căzut la pământ și ai mai învățat că atunci când lucrezi în echipă cu cineva care te respectă dă valoare la tot ce faci. Unele dintre secretele și temerile tale ar putea fi expuse sau trebuie să te confrunți cu un adevăr mai puțin plăcut.  

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător

Iulie este oportunitatea de a ieșii din inima unei furtuni, victorios, deși este o lună extrem de concentrată pe trecut. Multe dintre energiile planetare conjugate sunt cele ale retrogradelor. Cel mai mare atu al tău este că Uranus, planeta eliberarii și stăpânul tău planetar, care este puternică și până în 15 august în mers direct. Vei putea vedea detalii prin ceață și vei găsi soluții strălucitoare.

Cea mai notabilă retrogradare a fost cea a lui Venus, planeta iubirii, în Casa a 5-a, sectorul  dragostei dar și al creativității, așa că te-ai putea reconecta cu un suflet asemenea ție, în acest timp, cel mai probabil un suflet pereche și care poate fi o legătură cu viața trecută.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești

Energia este bine susținută, obiectivele sunt la îndemână și, mai ales, crezi că ești de neoprit. Marte, planeta pasiunii și conducerii, este în semnul tău, în Casa 1, oferindu-ți încredere, magnetism sexual și foame. Acest tranzit nu are loc prea des. De fapt, se întâmplă doar odată la doi ani, de aceea este de cea mai mare importanță să folosești această putere la maxim și să o împingi către materializarea a tot ceea ce se află în sufletul tău. Fie că este vorba despre dragoste, succes, comunitate sau fericire adevărată, trebuie să îți folosești acum puterea pentru a crea realitatea din jurul tău. Este timpul tău.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close