Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva luna mai. Leii au parte de transformări uriașe, Vărsătorii își reconstruiesc propria identitate

Horoscop Minerva luna mai. Leii au parte de transformări uriașe, Vărsătorii își reconstruiesc propria identitate

Horoscop. Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru luna mai pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva luna mai. Leii au parte de transformări uriașe, Vărsătorii își reconstruiesc propria identitate
04 Mai 2020   •   12:09

Horoscop Berbec: Stăpânul tău Marte intră în Pești pe 13 mai fiind în trigon cu Nodul Nord aflat în Rac. Intri într-un câmp de joc cu totul nou, iar Soarele în Taur și te plasează în elementul tău. Este timpul să strălucești, dar detașează-te, mai ales că ai nevoie de validarea propriilor acțiuni.

Pe 11 mai intră în retrogradare și Saturn. Pentru tine ea se produce în Vărsător, în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în grup și a comunității în care trăiești.  Presupune detașarea de grup și meditația asupra a ceea ce va urma, în lumina a ceea ce ni s-a întâmplat.

Horoscop Taur. Pe 11 mai Saturn intră în retrogradare din Vărsător, marcând un cu totul nou ciclu profesional. Prezența lui aici este un preambul pentru ce te așteaptă în umrătorii doi ani și jumătate, în ce privește autoritatea, profesia și în viața personală. Din punct de vedere financiar și profesional, aprent ești într-o poziție sigură și îți recâștigi poziția. Dar nu este momentul să te culci pe laurii tăi, când se deschid atât de mult pentru tine și te atrag pentru a explora noi orizonturi. Totuși fii atent la Venus retrogradă!

Horoscop Gemeni. Soarele este în Taur când intri în luna mai și vei avea, în sfârșit, o agendă socială destul de încărcată. Relațiile se diversifică, evidențiindu-le pe cele cu prietenii și cu cei care te pot ajuta să îți extinzi orizonturile și să îți îmbunătățești scopurile și ambițiile.

Horoscop Rac. Aș putea spune că te situezi în vârful jocului când intri în mai. Soarele se mișcă prin Taur deja de trei săptămâni, concentrându-ți atenția asupra problemelor profesionale și financiare. Luna trecută, Marte și Saturn au făcut conjuncție în Vărsător, dar acum Marte se depărtează de Saturna axându-se pe situația financiară sau pe relația intimă. Ai putea simți acest lucru ca și cum ți-ai fi ținut respirația într-o situație ciudată. Indiferent însă de temerile tale, poți recunoaște sprijinul și iubirea celor din jur. 

Horoscop Leu. Soarele este în Taur în primele trei săptămâni ale lunii, atrăgându-te spre muncă, literal sau metaforic. Luna trecută, Saturn a intrat în Vărsător, urmat de Marte, iar acum relațiile se mută la un alt nivel. Intrarea lui Pluto în retrogrdare, la sfârșitul lunii trecute și a lui Jupiter pe 14 mai, ambele retrogradări au loc în Capricorn și marchează debutul unor transformări uriașe în ce privește locul de muncă, sănătatea ta și în viața ta. Indiferent ce se petrece la prima vedere, ai încredere că această schimbare te eliberează dintr-o o situație dificilă care te dusese într-un impas financiar.

Horoscop Fecioară. Ai trecut printr-o imensă transformare personală în ultima vreme. Acum, soarele este în Taur, ceea ce sugerează că transformarea încă nu a luat sfârșit în ce privește o situație financiară, căsătorie, un angajament intim sau sexual, probleme fiscale sau cu rudele apropiate. 

Horoscop Balanță. Soarele este în Taur pentru încă trei săptămâni, subliniind toate parteneriatele individuale. Când Venus, planeta care stăpânește semnul tău, va intra în retrogradare pe 12 mai, din Gemeni s-ar putea să ai o altă perspectivă a lucrurilor. Ce vrei? Care sunt obiectivele pe termen lung? Fii sincer cu tine și atunci poți face alegeri înțelepte.

Mai multe pe Huff.ro.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close