Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Leii au parte de neliniște și dezamăgiri, Fecioarele găsesc conexiuni pierdute

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Leii au parte de neliniște și dezamăgiri, Fecioarele găsesc conexiuni pierdute

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Avem parte de o lună plină de surprize. Unii dintre nativi se regăsesc, în timp ce alții au parte de revederi.

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Leii au parte de neliniște și dezamăgiri, Fecioarele găsesc conexiuni pierdute
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   09:50

BERBEC

Sentimente adânc îngropate pot ieși la suprafață și ar putea fii foarte intense. Dar dacă cineva te-a supărat, vei fii pregătit să vorbești cu persoana respectivă și să lămurești lucrurile. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și acest lucru ar putea marca începutul unei noi etape.

TAUR

Venus nu se simte confortabil în lumea secretă a Scorpionului, ceea ce te-ar putea determina să ascunzi lucruri despre cu care, de obicei, ești mult mai deschis. O situație financiară se poate agrava dacă nu ești dispus să vorbești, ceea ce ar putea duce la bani sau la probleme juridice.

GEMENI

Păreri dure și o gândire rigidă căreia nu ești obișnuit să îi faci față. Te poți aștepta să te confrunți cu niște oameni destul de înguști la minte.

RAC

Te-ai bazat pe instinctele tale în cea mai mare parte a acestui ciclu de retrogradare al lui Mercur, dar asta nu înseamnă că nu ești la fel de fericit ca toți ceilalți că revine în mers normal pe 3 noiembrie. Acum, când Mercur este în Balanță, problemele tale de comunicare legate de iubire iau o întorsătură mare, în bine.

LEU

Pătratul Venus-Saturn din 19 noiembre, este însoțit de mai multă neliniște și dezamăgire, ca de obicei. Uneori pare că, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți face lucrurile să iasă așa cum vrei. Spre deosebire de Marte în Berbec, acesta este un tranzit mai blând care îți arată că nu poți forța nimic să se întâmple dacă nu este scris să fie așa. Răbdarea nu este cea mai puternică trăsătură a ta, dar ai nevoie de ea acum.

FECIOARĂ

În calitate de stăpân al comunicării, Mercur, se întoarce în mers direct în din Balanța pe 3 noiembrie, poți aștepta cu nerăbdare ca viața ta să se îndrepte într-o direcție mai bună. Orice ai greșit în ultimele trei săptămâni – conexiuni pierdute, planuri de călătorie anulate și erori tehnologice – vor reveni, în cele din urmă, pe drumul cel bun.

Mai multe detalii pe huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close