Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au șanse mari să se căsătorească anul acesta

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au șanse mari să se căsătorească anul acesta

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat, în cadrul unei ediții speciale de la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare nativ din zodiac, pentru anul 2020.

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au șanse mari să se căsătorească anul acesta
25 Dec 2019   •   19:08

HOROSCOP BERBEC. Nu mai sunt impulsivii care erau. Își doresc un nou loc de muncă, își găsesc. Sunt una dintre cele patru zodii care se căsătoresc. 

HOROSCOP TAUR. Redobândirea echilibrului interior este foarte importantă. E foarte sensibil și nesigur pe el, dar în 2020 își recâștigă încrederea în forțele proprii. 

HOROSCOP GEMENI. Ei sunt maeștrii cuvintelor, ai comunicării și vor fi foarte atenți la ce comunică. Știu să-și bugeteze veniturile altfel decât până acum. 

HOROSCOP RAC. E momentul să se relaxeze. Ei au darul să se retragă în propria carapace. Ei vor trăi pentru familie anul acesta. 

HOROSCOP LEU. Mi se pare cel mai bine susținut din punct de vedere astral. Va fi un an al lor, va fi an profesional și financiar. E al doilea semn care ar putea să se căsătorească anul acesta. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Iese din conul de umbră, e foarte sigur pe ceea ce face. Trebuie doar să-și planifice să rezolve o problemă. E al treilea semn care ar putea să-și întemeieze o familie. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt foarte echilibrate. Anul acesta reușesc să rezolve probleme pe care le-au tot amânat. Sunt foarte bine susținuți financiar. 

HOROSCOP SCORPION. Au un soi de a se juca cu celălalt extraordinar. Au un magnestism, un șarm aparte care îi aduce în atenția tuturor. Se vor reorienta ideologic, sentimental, ca și credință și e ultimul semn care s-ar putea ca anul acesta să se căsătorească anul acesta. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. E al doilea semn care ar trebui să fie atent la ce face. Dacă-și propune să rezolve o situație, să meargă până-n pânzele albe, până învață. E un semn avantajat anul acesta. 

HOROSCOP CAPRICORN. E un semn care ne obligă să gândim, nu ne lasă să mergem mai departe fără să rezolvăm niște probleme. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Se spune că sunt foarte bine susținuți din punct de vedere financiar. Pot să-și găsească un al doilea job. 

HOROSCOP PEȘTI. Un semn care ar fi trebuit să fie în lumina reflectoarelor anul trecut. Anul acesta se gândesc la grupuri de lucru, la proiecte, mai ales cei care lucrează în domeniul artei. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close