Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2021. Racii pot începe noi proiecte, Peștii își împlinesc un vis așteptat de multă vreme

Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2021. Racii pot începe noi proiecte, Peștii își împlinesc un vis așteptat de multă vreme

Minerva prezintă horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie în parte. Potrivit astrologului, urmează o perioadă plină de schimbări pentru unii nativi. Alții vor avea un lipici deosebit la bani și își vor îndeplini în sfărșit niște dorințe care erau în așteptare de mai multă vreme.

Horoscop Minerva pentru luna aprilie 2021. Racii pot începe noi proiecte, Peștii își împlinesc un vis așteptat de multă vreme
de Gabriel Dano    |    15 Apr 2021   •   16:40

Horoscop aprilie 2021 Berbec

Ai nevoie să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile, să reflectezi asupra locului în care te afli în acest moment și unde ai vrea să fii mai târziu. Pot apărea proiecte legate de scris, de vorbire sau de media la începutul perioadei și e bine să te gândești la viitor, să visezi.

Horoscop aprilie 2021 Taur

Vei avea mai multe cheltuieli și trebuie să ai grijă la bani în următoarea perioadă. Totodată, s-ar putea ca acest lucru să te ambiționeze să muncești mai mult ca să câștigi bani. Ai oazia să te reconectezi cu prietenii apropiați și să fii invitat la un eveniment important pentru dezvoltarea ta personală.

Horoscop aprilie 2021 Gemeni

Ai multă energie și ai șansa de a face ca lucrurile să fie în favoarea ta, să preiei inițiativa în anumite momente. Ar putea exista schimbări care să-ți influențeze poziția actuală la job și trebuie să ai o discuție cu superiorii legată de acest lucru.

Horoscop aprilie 2021 Rac

Se poate să fii foarte ocupat cu anumite proiecte în săptămânile ce urmează, dar vrei, în același timp, să vrei să dezvolți ceva foarte important, dar care îți va lua timp. Se poate să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi în perioada următoare. Nu ezita să aplici la noi joburi dacă asta simți.

Horoscop aprilie 2021 Leu

Urmează o perioadă bună în viața ta, plină de distracție alături de prietenii apropiați. Nu este exclus să apară și norocul în plan sentimental. Se poate să simți nevoia de apropiere cu partenerul tău. De altfel, este șo un moment bun pentru chestiuni administrative.

Continuarea, AICI.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close