Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna 15-21 iunie. Racii au nevoie de sfaturi, Vărsătorii au o intuiție excelentă

Horoscop Minerva pentru săptămâna 15-21 iunie. Racii au nevoie de sfaturi, Vărsătorii au o intuiție excelentă

Horoscop. Astrologul Minerva prezintă previziunile pentru săptămâna 15-21 iunie. O săptămână în care trebuie să avem grijă ce vorbim pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 15-21 iunie. Racii au nevoie de sfaturi, Vărsătorii au o intuiție excelentă
15 Iun 2020   •   10:00

Horoscop Berbec. Din când în când, fiecare trebuie să-și analizeze viața. În schimb, tu ai tendința să fii prea pesimist atunci când te gândești la tine. Te lași dus de val cu ușurință și deseori exagerezi. Luni, în timp ce te gândești la viața ta, încearcă să nu asculți acea șoaptă din mintea ta. Viața ta este departe de a fi așa cum crezi că este.

Horoscop Taur. Va trebui să te folosești de o strategie vicleană. Săptămâna va fi tensionată și delicată. Unii dintre prietenii ar putea încerca să exercite presiuni asupra ta pentru a obține anumite lucruri. Va trebui să găsești o modalitate inteligentă de a ieși din corzi. 

Horoscop Gemeni. Familia te încurajează să reconsideri unele dintre planurile pe termen lung. De fapt, unele dintre nevoile celor dragi, se schimbă. Iar soluțiile pe care le aduci este posibil să nu fie suficiente. Nu intra în panică. Este posibil să fie nevoie să regândești unele dintre strategiile tale, în special, în ceea ce privește relațiile cu oamenii apropiați.

Horoscop Rac. Îți place să ai grijă de ceilalți și intervi regulat în viața lor pentru a-i îndruma. În mod ironic, săptămâna aceasta, tu ești cel care are nevoie de sfaturi. Probabil va trebui să te îndepărtezi puțin de toate pentru a avea o imagine clară asupra propriei vieți. Ai putea chiar să decizi să faci aranjamentele necesare pentru o călătorie în străinătate undeva la începutul toamnei.

Horoscop Leu. Ești implicat, ca de obicei în diferite lucruri pe care le abordezi cu entuziasm. Încearcă însă, să îndulcești modul în care te raportezi la oameni. Cu toate acestea, ai tendința să te implici prea mult în viața lor personală și profesională. Ai chiar tendința de a face munca în locul lor. Încearcă să eviți asta. Gândește-te cum te poziționezi în grup. 

Horoscop Fecioară. Întotdeauna ai simțit nevoia să te fugi de social. Trebuie să te simți independent cu orice preț. Este posibil să fie nevoie să te confrunți cu anumite probleme de relație în acest moment. Poate că eziți să te angajezi sufletește, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Este posibil să te întrebi dacă atitudinea ta nu cumva dezvăluie de fapt, dorința de a te îndepărta de toate. Poate că vei găsi răspunsul săptămâna aceasta.

Horoscop Balanță. S-ar putea să te simți enervat de atitudinea unora din grupul de prieteni. Spre deosebire de acești oameni, ești foarte deschis și poți face față situațiilor, pe măsură ce apar. Într-adevăr, ai o capacitate naturală de a te adapta la fiecare situație. Probabil că astăzi va trebui să arbitrezi între două persoane cu opinii diferite.

Citește continuarea pe Huff.ro.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close