Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna 18-24 mai. Vărsătorii sunt adânciți în gânduri, Gemenii au parte de provocări

Horoscop Minerva pentru săptămâna 18-24 mai. Vărsătorii sunt adânciți în gânduri, Gemenii au parte de provocări

Horoscop. Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 18-24 mai.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 18-24 mai. Vărsătorii sunt adânciți în gânduri, Gemenii au parte de provocări
18 Mai 2020   •   10:48

Horoscop Berbec. Ai putea fi invitat să participi la un proiect creativ săptămâna aceasta. Orice faci este stimulativ și interesant, chiar dacă stai acasă n fața calculatorului risipiți peste tot în lume. Vei dori să îți canalizezi toată energia și entuziasmul în el. Acesta poate fi cel mai apropiat parteneriat situat la distanță într-o lume virtuală. Bucură-te de sentimentul de încredere. În cele din urmă, recompensele vor urma.

Horoscop Taur. S-ar putea să intenționezi să găzduiești un eveniment. Te-ar putea determina să faci o mulțime de lucruri – curățenie, reamenajare și înfrumusețare în jurul casei, la fel ca în zilele dinainte de pandemie. Încearcă să nu te simți prea dezamăgit de starea actuală de izolare. Curând vom putea să împărtășim din nou o cină comună!

Horoscop Gemeni. O zi provocatoare este în ton cu felul tău de a fi. Dacă faci parte dintr-un grup sau o echipă, în care sunt și prieteni sau dacă vezi prea multe persoane pe care le știi, te poți simți în largul tău. S-ar putea să te insufle gelozie altora. Dacă este așa există o singură modalitate de a afla. Limpezește atmosfera spunând ce trebuie spus. Exprimă-te clar și concis și vei elimina sentimentul de inferioritate din grupul tău.

Horoscop Rac. Ai șansa să câștigi o sumă mică de bani, poate, cu puțină muncă, în plus, la domiciliu. Ai putea auzi despre asta de la un prieten sau coleg. Un telefon sau o căutare online, ar putea fi necesară pentru a furniza piesa care lipsește, dar ești bucuros să o faci.  

Horoscop Leu. Renunță la amintirile de care nu mai ai bevoie și nici nu îți mai sunt de folos. Oricât de mult îți place să te înconjori de obiecte cu valoare sentimentală, vine un moment în care este necesar să privești în viitor, mai degrabă, decât să te lași dominat de trecut. Timpul petrecut pentru curățenia casei și aruncarea lucrurilor care nu îți mai sunt de folos, te va elibera de ceea ce a fost și îți va permite să îmbrățișezi ceea ce va veni.

Horoscop Fecioara. Intimitatea proprie va fi în aer în următoarele zile. Cei dragi vor să petreacă mai mult timp cu tine și vei dori să ai alături prieteni. Distanțarea socială nu poate face acest lucru posibil, dar există multe alte modalități de a fi împreună.

Horoscop Balanță. Te simți cuprins de dorul aventurii? De multe ori ești motivat de așteptările tale idealiste, iar influxurile astrale de săptămâna aceasta te vor împinge și mai departe în căutările tale spirituale. 

Mai multe pe Huff.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close