Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020 – Lună neagră

Horoscop Minerva pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020 – Lună neagră

Horoscop Minerva pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020. Se anunță multe vești bune și pe lângă tensiunea legată de starea de urgență care ne dă bătăi de cap, Lun Neagră își face și ea simțită prezența. Minerva ne prezintă horoscopul pentru săptămâna în curs.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020 – Lună neagră
31 Mar 2020   •   10:50

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Berbec

Dacă te-ai gândit să faci o călătorie, va trebui să o amâni pentru o perioadă nedeterminată și încearcă să nu îți faci planuri. Ia în serios orice informație despre limitarea programelor de zbor sau anularea unor zboruri pentru că reflectă o situație reală.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Taur

Sesizezi că cineva sau ceva nu este în regulă, dar nu-ți dai seama precis despre ce este vorba. Informația s-ar putea răspândi rapid așa după cum toată lumea își va imagina ce este mai rău. Ascultarea știrilor nu aduce probabil și sentimentul de corectitudine; cu toate acestea, ești curios și tu. Colegii tăi vor experimenta, probabil, un amestec de ușurare și dezamăgire atunci când aceast lucru devine explicit. Misterul se rezolvă! 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Gemeni

Ai putea avea niște documente de făcut săptămâna aceasta, ceea ce ar putea fi o mare diferență pentru viitorul tău financiar. Putem vorbi despre un contract, o soluționare sau un anumit acord. Oricare ar fi, trebuie să soliciți asistență înainte de a o pune în practică. Limbajul poate fi dificil de înțeles și este posibil ca unele dintre clauze să nu ți se pară potrivite. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Rac

Studiul psihologiei ți s-ar putea arăta deosebit de atrăgător săptămâna aceasta, dacă tot trebuie să stai acasă. Unele descoperiri despre care ai auzit, ar fi putut să îți stârnească interesul și te-ar putea trimite la bibliotecă pentru a găsi cărți cu acest subiect.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Leu

Științele oculte – alchimia, numerologia și astrologia, ar putea să fie ademenitoare, asemenea cântecului unei sirenă pentru sufletul tău. Îți place să te gândești la tine ca la un om cu picioarele pe pământ și realist, dar săptămâna aceasta ai putea găsi așa-numitele câmpuri nerealiste ale cunoașterii, irezistibile. De asemenea, vei avea chiar un har special aplicându-le. Citești și exersezi. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva zodii
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close