Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 9-15 martie. Gemenii vor avea o perioadă mai grea, Peștii au parte de schimbări bruște

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 9-15 martie. Gemenii vor avea o perioadă mai grea, Peștii au parte de schimbări bruște

HOROSCOP. Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificilă, dar poziția planetelor este bună pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect în special din 10 martie când mercur iese din retrograd.

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 9-15 martie. Gemenii vor avea o perioadă mai grea, Peștii au parte de schimbări bruște
10 Mar 2020   •   10:20

HOROSCOP. Berbec

Sănătatea ta a strălucit în ultimele săptămâni, dar astăzi este probabil să simți altfel, nu fiindcă ai fi meteo-sensibil, ci din cauza stresului. Ai muncit mult și te-ai concentrat asupra a ceea ce ai făcut, așa că organsimul tău începe să se revolte. Ai nevoie de odihnă. Fă-ți timp și pentru tine și relaxează-te puțin. A, și nu te mai simți vinovat pentru asta. Chiar și șeful are nevoie să petreacă ceva timp singur.

HOROSCOP. Taur

S-ar putea să fi planificat o seară captivantă cu prietenii sau cu cineva care ți-a stârnit interesul, dar trebuie să amâni datorită unor evenimente dincolo de controlul tău. Acest lucru s-ar putea dovedi dezamăgitor și frustrant, dar nu vei putea face mai mult. Așa că reprogramează și planifică altceva deocamdată. Detașarea ta poate fi cel mai bun mod de a merge mai departe.

HOROSCOP. Gemeni

Unele evenimente din cartier i-ar putea avea ca actori principali pe membrii familiei. Acest lucru ar putea însemna, echipaje de muncitori care lucrează – sapă pentru canalizare sau refac bordurile, de exemplu, lasă tot gunoiul în mijlocul străzii și vine o ploaie daia mocănească ce face drumul impracticabil. Familia ta va lua atitudine. Nu contează, o vreme, viața va fii un pic mai dificilă, dar va trebui să suporti asta. Între timp, încearcă să-i înveselești pe toți improvizând o petrecere. Acest lucru funcționează întotdeauna!

HOROSCOP. Rac

Bucură-te de o săptămână plină de spirit în care vei face tot ceea ce inima ta dorește. Imaginația ar putea să te ducă pe un tărâm cu totul nou în care să joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii. Amintește-ți că dacă poți visa, înseamnă că o poți face, așa că gândește lucrurile la scarămare. Focul din interiorul tău este puternic, așa că folosește-te bine de această putere înainte de a fi risipit de altcineva care trage sforile.

HOROSCOP. Leu

Proiectele personale sau profesionale la care lucrezi s-ar putea să se miște puțin mai încet săptămâna aceasta și să te facă să te simți mai puțin confortabil. Te poți întreba dacă acest lucru nu se datorează cumva faptului că nu faci ceva corect. Nu este cazul. Este, fără îndoială, doar un decalaj energetic, care ar trebui să se echilibreze rapid. Calmează-te, termină ceea ce trebuie și nu te necăji peste asta. Lasă-te dus de val.

Mai multe pe Huff.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close