Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii lucrează la un proiect important, Vărsătorii încep să ia iubirea în serios

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii lucrează la un proiect important, Vărsătorii încep să ia iubirea în serios

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna în curs. O perioadă în care trebuie să luăm decizii.

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii lucrează la un proiect important, Vărsătorii încep să ia iubirea în serios
12 Mai 2020   •   19:51

Horoscop. Berbec: Ai putea să te gândești săptămâna aceata la progresul profesional, creativ sau financiar. S-ar putea să încerci să vizualizezi pașii următori și să anticipezi sarcini care necesită mai mult efort și concentrare decât în mod normal. Nu intra în panică. Este mai bine să nu te forțezi prea tare. Așteaptă câteva zile până când aspectele se relaxează puțin și faci doar ceea ce trebuie să faci – nici mai mult, nici mai puțin. Vei avea succes ult timp de acuma înainte.

Horoscop. Taur: Câteva vise ciudate și destul de sumbre ar putea să-ți bântuie nopțile. Notarea acestora ar putea ajuta la exteriorizarea acestor emoții dificile. Ai putea fi, de asemenea, un pic deprimat din cauza banilor. Nu este în schimb o săptămână bună pentru pentru începerea unei afaceri sau pentru a deschide un cont de economii. Aceasta este o săptămână în care poți prospera, prin investiții.

Horoscop. Gemeni: Lipsa de comunicare cu cineva trist din familie, te-ar putea face să te simți puțin dezamăgit. S-ar putea să te întrebi dacă ai făcut ceva care a jignit această persoană. Șansele sunt să ți se spună că nu ai făcut nimic. Cel mai bun mod de a gestiona situații de genul acesta este să încurajezi persoana să vorbească cu tine.

Horoscop. Rac: Telefonul și căsuța de mail ar putea fi pline cu mesaje de la prieteni și colegi și vorbesc despre subiecte fascinante care ar putea să apară în cursul conversațiilor. Unele idei interesante ar putea veni direct sau indirect din aceste discuții. S-ar putea să dorești să le folosești pentru a face planuri de acțiune care în viitor să funcționeze.

Horoscop. Leu: S-ar putea să te decizi să petreci o mare parte a săptămânii lucrând la un proiect care necesită multă energie mentală. Planurile de a petrece ceva timp cu un prieten apropiat sau cu un iubit s-ar putea să nu fie chiar ceea ce ai sperat deoarece prietenul tău ar putea avea o dispoziție destul de ciufută.

Horoscop. Fecioară: Te atrage relația cu un prieten aflat într-o stare de spirit proastă și probabil că va trebui să îl inviția la o discuție. Fă tot posibilul și ascultă atent ce spune și lasă-ți compasiunea să îl mângâie. Indiferent dacă dorești să te îndepărtezi de toate sau dorești să începi un curs diverse studii, săptămâna aceasta ai putea să îți dorești să te muți. Sextilul Soarelui cu Neptun sugerează că vei fi în faza de planificare și organizare, ceea ce poate configura spațiul pentru ceva nou.
Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 10-16 mai Fecioară îți ies toate planurile.

Completarea pe Huff.ro.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close