HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Gemenii sunt orientați spre afaceri, Scorpionii abordează probleme reale

21 Ian 2020   •   17:50
HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Gemenii sunt orientați spre afaceri, Scorpionii abordează probleme reale

HOROSCOP. Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile până pe 26 ianuarie.

HOROSCOP. BERBEC: Pentru Berbeci este posibilă o promovare sau o majorare de salariu săptămâna aceasta.

HOROSCOP. TAUR: Pentru Tauri un moment bun pentru a forma o rețea cu cei care îți împărtășesc obiectivele sau sunt pe aceeași lungime de undă profesională cu tine.

HOROSCOP. GEMENI: Gemenii sunt orientați mai mult spre afaceri decât spre partea emoțional-afectivă a familiei.

HOROSCOP. RAC: Racii fac cu greu față tensiunii schimbărilor pe care le-ai propus dar încă nu le-ai început și s-ar putea să se iște discuții.

HOROSCOP. LEU: Lei, atenție, o mare parte din informațiile cu care lucrați, se dovedesc a fi eronate și vor afecta grav proiectele pe care le aveți, dacă nu sunteți atenți.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Pe Fecioare tendințele perfecționiste îi vor ajuta să fie cei mai buni jucători din echipă.

HOROSCOP. BALANȚĂ: Balanțele se pot confrunta cu o anumită concurență, inclusiv din partea celor care nu le doresc binele, dar munca va fi răsplătită.

HOROSCOP. SCORPION: Scorpionii să abordeze probleme reale, nu cele pe care le cred ei reale iar faptul că au mintea practică le va permite să reușească.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR: Săgetătorii găsesc un proiect de colaborare care pare excelent la început, până când apar anumite limitări sau conflicte care țin de orgoliu și de vanitate.

HOROSCOP. CAPRICORN: Pe Capricorn, unele chestiuni cruciale de afaceri îi determină să dorească să vorbească mai mult despre nevoile lor financiare.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR: Pentru Vărsător parteneriatele de afaceri sau proiectele, amestecul social pentru îmbunătățirea relațiilor cu clienții, toate pot fi foarte satisfăcătoare.

HOROSCOP. PEȘTI: Peștii vor trebui să înțeleagă mai mult partea intuitivă pentru a avea succesul pe care îl caută în ceea ce privește cariera.

Pe larg pentru fiecare zodie pe Huff.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close