x close

HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Leii au parte de momente favorabile, Săgetătorii trebuie să fie prudenți

28 Ian 2020   •   01:02
HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Leii au parte de momente favorabile, Săgetătorii trebuie să fie prudenți

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna în curs.

HOROSCOP. BERBEC: Berbecii vor descoperi săptămâna aceasta că o abordare întâmplătoare a lucrurilor și a vieții, nu vă va duce nicăieri.

HOROSCOP. TAUR: Taurii realizează că cu cât comunică și interacționează mai mult cu oamenii, cu atât sunt mai mari șansele de a progresa în orice domeniu.

HOROSCOP. GEMENI: Gemenii să își extindă cunoștințele și să afle lucruri noi dacă vor să îți îmbunătățească performanța și eficiența.

HOROSCOP. RAC: Racii să se pregătească de tensiuni într-o situație romantică de care nu sunt sigur, ceea ce poate duce la confuzie sau la situații penibile.

HOROSCOP.  LEU: Pentru Lei este un moment favorabil pentru activități legate de arbitraj, de asistență pentru clienți sau consiliere.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Pentru Fecioare este un moment ideal să rezolve plata facturilor, pentru a elimina dezordinea și pentru a-ți îmbunătăți profilul muncii.

HOROSCOP. BALANȚĂ: Balanțele au chef de romantism, există și opțiuni, iar una dintre ele te poate lua prin surprindere pentru că s-ar putea îndrăgosti de cineva care are o personalitate foarte diferită de a lor.

HOROSCOP. SCORPION: Pentru Scorpioni discuțiile directe sunt cele mai bune și le oferă șansa de a spune cu voce tare ce anume îi îngrijorează cu privire la sănătatea lor.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR: Săgetătorii să fie prudenți pe cât posibil cu cheltuielile, întrucât s-ar putea să primească o notă de plată amețitoare sau să apară cheltuieli neașteptate.

HOROSCOP.  CAPRICORN: Pentru Capricorni dividendele pe care le-au anticipat din mișcările financiare bine planificate și executate, pot ajunge la ei mai devreme decât se așteaptă.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR: Vărsătorii au parte de mici aranjamente financiare sau chiar de un parteneriat sau o fuziune între pasiunile sale și o altă afacere.

HOROSCOP. PEȘTI: Peștii au ocazia să elimine bagajul emoțional, să conexeze o serie de informații și să pună punct situațiilor care trenează de prea mult timp.

Pe larg pe Huff.ro

Citeşte mai multe despre:

horoscop Minerva
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati