Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Racii comunică cu persoane interesante, Vărsătorii vor să fie obiectivi

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Racii comunică cu persoane interesante, Vărsătorii vor să fie obiectivi

Horoscop. Iată cum arată previziunile astrologice realizate de Minerva pentru săptămâna în curs.

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Racii comunică cu persoane interesante, Vărsătorii vor să fie obiectivi
09 Iun 2020   •   16:55

Horoscop BERBEC: Comunicarea ar putea fi o problemă cheie în această săptămână, întrucât Soarele și Venus retrogradă își continuă tranzitul prin Casa a 3-a, sectorul comunicării și al gândirii. Multe din evenimentele care are loc sugerează mesaje amestecate și o oarecare stare de confuzie.

Horoscop TAUR: Claritatea este un lucru necesar pentru a face față afacerilor bănești, iar în această săptămână este posibil să ai nevoie de și mai mult discernământ în gestionarea unor astfel de probleme. Cineva cu care ai relații financiare ar putea face o greșeală sau poate exista confuzie cu privire la o tranzacție. Nu accepta nimic la prima vedere. Fii atent la detalii.

Horoscop GEMENI: Ce vrei și încotro mergi? Influența astrelor din această săptămână te-ar putea face să te gândești la fel de fel de lucruri, și în speranța că ceva sau cineva va veni cu câteva răspunsuri. Marte se află în Pești, în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor personale, așa că s-ar putea să fii motivat de altruism sau de planuri creative sau imaginative, mai ales dacă munca ta implică grija pentru alții sau în mass-media.

Horoscop RAC: S-ar putea să comunici cu unele persoane noi care par interesante și îți incită curiozitatea. Conversațiile spirituale sau metafizice ar putea avea loc la telefon sau online. Conceptele pot fi profunde, înălțătoare și inspiratoare, dar aduc mai multe întrebări decât răspunsuri. Cărțile cu acest subiect s-ar putea dovedi edificatoare. Este posibil să dorești chiar să îți scrii gândurile sau să le memorezi printr-o schiță pe hârtie. 

Horoscop LEU: S-ar putea să te găsești în lumina reflectoarelor, săptămâna aceasta. Este în regulă, deoarece ești privit și te simți minunat. Ești mai plăcut decât de obicei atunci când transmiți  căldură și prietenie. Recunoașterea pentru o activitate artistică sau creativă îți va umple sufletul de bucurie. Orice vei începe săptămâna aceasta are șanse mari de reușită, indiferent dacă este un proiect artistic, o nouă carieră sau un nou proiect. Bucură-te.

Horoscop FECIOARĂ: Întreprinderile importante care se concentrează la nivelul Casei a 8-a, a investițiilor pe termen  lung, ar putea fii foarte energice în următoarele zile. Mulți oameni ar putea veni și pleca din viața ta. Poate te muți într-un loc mai frumos sau poate tranzacționezi o mulțime de afaceri de acasă. Orice ar fi, este posibil să producă rezultatele pe care le speri. Muncește din greu și profită la maxim.

Citește continuarea pe Huff.ro.


 
Horoscop Rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie 2020 – Gemenii găsesc răspunsurile care-i frământă
HUFF.RO
Horoscop Rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie 2020 – Gemenii găsesc răspunsurile care-i frământă
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BERBEC
HUFF.RO
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BERBEC

SHTIU.RO
Care e cea mai dură închisoare? Ce pățesc deținuții noi? Dacă se opun, urmează TEROAREA!
Citește integral:Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ
Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 Balanță. O mică pierdere financiară ar putea să te pună pe gânduri despre cum să cheltui. Ai putea avea o factură pe care vei dori să o plătești în mod special, ca să pui capăt unui lux inutil. O persoană aflată la distanță, poate avea nevoie de puțină atenție în această săptămână, când un program încărcat ar putea îngreuna păstrarea legăturii. 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close