Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020, cu Minerva. Berbecii vești bune în viața personală, Racii extrem de generoși

Horoscop Minerva săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020, cu Minerva. Berbecii vești bune în viața personală, Racii extrem de generoși

Horoscop Minerva săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020, cu Minerva. Urmează zile pline de surprize pentru unele dintre zodii și necazuri pentru altele. Unii dintre nativi au parte de surprize fix când nu se așteptau.

Horoscop Minerva săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020, cu Minerva. Berbecii vești bune în viața personală, Racii extrem de generoși
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2020   •   17:03

BERBEC

Săptămâna aceasta anumite gânduri devin obsesive, deoarece nu îți poți scoate din minte o anumită persoană. Începutul de săptămână este sub infleunța Lunii Noi din Scorpion și a lui Venus din Balanță, în Casa a 7-a relațională, care îl controlează pe Pluto. În același timp, Soarele face un sextil cu Jupiter, planeta șanselor și a expansiunii. Această combinație poate aduce lumină în jurul iubirii și a relațiilor. 

TAUR

Reușeti să pui în practică un proiect important. Poți elimina ceea ce nu este necesar pentru a găsi nucleul a ceea ce va face acest lucru un succes. Venus în Casa a 6-a a stilului de viață face un pătrat cu Pluto din Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a credinței, în timp ce Soarele din Casa a 7-a face un sextil cu Jupiter din Capricorn. O persoană importantă pentru tine ți poate aduce ceva de mare valoare, fie material, fie spiritual. Vorbele acesteia sunt ceva atât de revoluționar încât s-ar putea să te trezești că vezi totul diferit. Este un lucru pe care l-ai căutat de foarte mult timp. 

GEMENI

Plăcerea este centrul acestei săptămâni însoțită de o schimbare de ritm, deoarece lucrezi prea mult. Vrei ceva care să te înveselească. Luni încă se resimt influxurile Lunii Noi în Scorpion în sensul că Venus din Casa a 5-a îl provoacă printr-un pătrat pe Pluto aflat în Csa a 8-a a intimității.

RAC

Săptămâna aceasta, generozitatea față de o persoană foarte specială pentru tine, nu cunoaște limite. Dar este bine să ții cont că trebuie să ai grijă și de tine. Venus din Balanță face pătrat cu Pluto aflat în Casa a 7-a a relațiilor. În același timp, Soarele din Casa a 5-a a iubirii face un sextil cu Jupiter. Această combinație poate aduce o zi sălbatică, cu urcușuri și coborâșuri emoționale. Cel mai bine este să nu judeci rapid lucrurile până când nu sunt toate cărțile pe masă. Cel mai important lucru este să ai grijă de tine cerând ceea ce îți dorești cu adevărat. Acest lucru te ajută să înfrângi rezistența și să activezi plăcerea în relație.

LEU

Scrisul, predarea și comunicarea sunt în centrul atenției săptămâna aceasta. Cuvintele tale pot captiva atenția multora pentru că Venus, în Casa a 3-a a comunicării, în pătrat pe Pluto din Casa a 6-a, a muncii te provoacă să vorbești. Soarele din Scorpion, în Casa a 4-a a familiei face un sextil cu Jupiter din casa stilului de viață. S-ar putea să apară un nou termen de predare a unor documente sau trebuie să ții locul cuiva. 

FECIOARA

Este posibil să simți o mare constrângere pentru a face o investiție astăzi. Dacă este vorba despre o afacere, ar putea exista un cost considerabil în avans. Analizează și ia propunerea cu prudență înainte de a merge mai departe. Odată ce ești sigur de informațiile pe care le ai, vei fi încurajat să acționezi. 

Continuarea pe huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close