Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva săptămâna 23-29 martie 2020. Vești bune, dar și atenționări majore

Horoscop Minerva săptămâna 23-29 martie 2020. Vești bune, dar și atenționări majore

Horoscop Săptămânal Minerva pentru perioada 23 – 29 martie 2020. Ultima săptămână din luna martie aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor, dar și câteva semnale de alarmă pentru unii nativi. Horoscopul de mai jos este un rezumat, accesați link-ul de sub fiecare zodie pentru a citi integral horoscopul săptămânii 23-29 martie 2020.

Horoscop Minerva săptămâna 23-29 martie 2020. Vești bune, dar și atenționări majore
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
23 Mar 2020   •   15:30

Iată mai jos previziunile pe scurt pentru fiecare zodie, pentru a citi previziunile pe larg apasă pe link-ul de sub fiecare zodie.

Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec. Un proiect creativ, poate unul care ar putea să îți aducă bani în plus, ar putea fi în centrul atenției dar situația națională poate împiedica punerea lui în practică. Poate că scrii ceva sau intenționai să predai la o clasă. Sau poate ai o idee, pe care ai vrea să o pui în practică. Deocamdată trebuie să mai aștepți. Energia mentală este mare. Succesul este sugerat doar dacă ai răbdare.   

Taur

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur. Dacă te uiți cu atenție la cei apropiați ai să observi lucruri pe care nu le-ai observat până acuma. Ar putea exista o anumită frenezie în activitate, acasă sau la birou, care te prinde în plasa sa și alungă gândurile negre . Cauți persoane a căror sfaturi să le asculți. Când ceri ajutor, îl vei primi. În același timp, vei afla foarte multe despre oamenii care vor să te ajute.  

Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni. Fii atent că devii prea încăpățânat săptămâna aceasta. Este una din acele săptămâni în care ți se cere răbdare dacă vrei să construiești o structură puternică într-o zonă aparent nesigură. Dacă insiști să folosești cele mai rigide materiale, vei constata că structura pe care o vrei are tendința să fie șubredă. Dacă construiești cu materiale flexibile, aceasta va fi la fel de flexibil și va dura mult mai mult.  

Rac

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac. O nouă oportunitate de afaceri poate apărea, problema este că acum situația nu o permite. Nu cred să dorești să te implici în ceva permanent, dar este posibil să o accepți, temporar, doar de dragul banilor. Poate că dorești să faci unele schimbări în casă, cum ar fi să transformi mobila veche în ceva nou sau să schibi poziția mobilierului din casă. Orice ar fi, probabil vei depune multă energie și o vei face cu fantzie. 

Leu

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu. Ai putea fi frustrat de posibilitatea de a rănâne în stand by săptămânile următoare. Ai putea încerca să-ți faci planuri, dar oamenii continuă să se răzgândească despre ce vor să facă. Poate sunt nesiguri din punct de vedere emoțional și se tem să facă următorul pas având în vedere starea de fapt din țară. Nu îi lăsa să te tragă înapoi. Fă-ți planuri și mergi mai departe.  

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close