Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii sunt la o răscruce de drumuri, Săgetătorii comunică excelent

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii sunt la o răscruce de drumuri, Săgetătorii comunică excelent

Horoscop. Astrologul Minerva a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna în curs. O perioadă plină de provocări, tensiuni și agitație.

Horoscop Minerva pentru săptămâna în curs. Leii sunt la o răscruce de drumuri, Săgetătorii comunică excelent
06 Mai 2020   •   13:13

Horoscop Berbec: Chestiunile legate de carieră ar putea să te preocupe săptămâna aceasta încă de luni. O schimbare bruscă în ceea ce privește munca te poate catapulta într-o poziție la care ai sperat să ajungi la un moment dat dar parcă nu așa de repede. Venus continuă să se miște prin Gemeni și în sectorul comunicării, ceea ce te poate face nu doar plăcut ci și convingător. Dacă ești în căutarea unei conversații spumoase, plină de viață și a  flirtului, ai putea atrage atenția.

Horoscop Taur. Dorință bruscă de a-ți extinde orizonturile cunoașterii ți-ar putea da imboldul, ție și partenerului de viață, de a te reîntoarce pe băncile școlii, pentru a aprofunda o serie de cunoștințe dobândite empiric. Școala pe care o ai în vedere ar putea fi însă într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară. 

Horoscop Gemeni. Câteva idei noi privind extinderea orizonturilor tale la un anumit nivel ar putea veni săptămâna aceasta dintr-o sursă neașteptată, poate prin intermediul viselor sau viziunilor. Dacă o idee vine pe calea visului sau ai o sclipire de moment, nu le ci notează-le. Probabil că este nevoie de o atenție deosebită, dacă nu de altceva. Se impun unele cercetări și, eventual, consultă-te cu persoane cunoscute. Gândește-te și la asta!

Horoscop Rac. Te-ai gândit în ultima vreme, că dacă trece periada aceasta de limitări, îți vei face abonament la o aplicație de fitness sau să comanzi echipamentul pe care îl dorești și care promite un antrenament complet? Dacă da, acum ar fi momentul să o faci și să te angajezi cu adevărat în aceste lucruri. Dacă nu îți poți permite cheltuieli suplimentare în acest moment, poate vei căuta alternative mai ieftine. 

Horoscop Leu. Obiectivele tale financiare ar putea părea vagi și incerte în acest moment. Poate că te confrunți cu o dilemă, ești la o răscruce de drum în ceea ce privește veniturile și este posibil să nu știi sigur ce cale ai de urmat. Concentrarea pe obiectivele personale și ambiția ta este îmbunătățită în continuare acum că Mercur este în Taur. Conjuncția Soarelui cu Mercur arată că este momentul să îți pui amprenta asupra a ceea ce faci și să ieși în evidență. Este o oportunitate de a-ți promova abilitățile și talentele, în special cele care sunt unice.

Horoscop Fecioară. Motivele unui coleg ți-ar putea părea pesimiste, dar persoana are o agendă certă sau nu poate ține cont de nevoile sau sentimentele nimănui care i-ar putea sta în cale. Nu trebuie să ai încredere în această persoană și nu îi scuza comportamentul.

Citiți mai multe pe Huff.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close