Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Nativele care frâng inimi! Ferește-te de ele dacă nu vrei să suferi!

HOROSCOP. Nativele care frâng inimi! Ferește-te de ele dacă nu vrei să suferi!

HOROSCOP. Nativele care frâng inimi! Ferește-te de ele dacă nu vrei să suferi!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Feb 2019   •   17:17

HOROSCOP. Daca va doriti sa stiti care sunt cele mai sexy si pasionale femei ale zodiacului, care frang inimi, continuati sa cititi. A face dragoste este o parte foarte importanta a unei relatii adulte si e clar ca trebuie sa existe chimie. Este indiscutabil o legatura foarte puternica si intima, ce se poate forma intre doua persoane. Asta chiar daca unii ar putea spune ca pasiunea porneste din minte, care are cea mai mare influenta asupra vietilor noastre. Oricare ar fi parerea voastra e bine sa stiti si parerea specialistilor, pentru ca s-ar putea sa fiti incantati sa descoperiti ca sunteti in top.

HOROSCOP.  1. Femeia Scorpion

Scorpionii sunt de departe cei mai sexy si pasionali nativi ai horoscopului. Femeile din aceasta zodie sunt si cele care stiu sa pastreze cel mai bine un secret si care lasa la iveala doar ce si cat trebuie pentru a starni focul pasiunii iar amanunte picante din viata lor discuta doar cu cei mai apropiati prieteni. Odata nascute niste sentimente intr-o femeie Scorpion cei care au reusit sa o aprinda trebuie sa se tina bine si sa fie pregatiti pentru toata caldura sufleteasca ce va veni, deoarece lucrurile se vor incinge grav. Toate acestea se intampla in ciua faptului ca Scorpionul este un semn de apa, nu de foc, cum ar putea crede unii, ceea ce nu este deloc surprinzator, fiindca alaturi de o reprezentanta a sexului frumos barbatul fie va cadea in adancuri si uitare fie va pluti alaturi de ea pe aceeasi pozitie de egalitate si stralucire.

HOROSCOP. 2. Femeia Pesti

Femeile Pesti pot fi sau nu cele mai focoase in domitor si in general in relatie, dar alaturi de ele barbatii se vor simti in al noulea cer. Daca insa isi cauta pe cineva care sa preia controlul intre asternuturi aceasta zodie s-ar putea sa nu ii multumeasca, dar daca vor pe cineva alaturi de care sa se dezvolte la potential maxim si care sa-i treaca prin toate starile posibile atunci au nimerit unde trebuie. Pestii sunt in general egoisti insa cand se indragostesc sunt foarte pasionali si vor ca totul sa se intample in ritmul lor. Toata atentia va cadea intr-o relatie pe partenerul nativelor acestei zodii, care se vor simti mult mai bine sa daruiasca decat sa primeasca, iar cand vor decide ca totul s-a terminat cuvantul lor va fi decisiv.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close