Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viața se schimbă radical

Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viața se schimbă radical

Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viața se schimbă radical
04 Oct 2018   •   17:07

HOROSCOP. Luna octombrie a venit cu paşi repezi şi odată cu ea au sosit şi veştile foarte bune pentru aceste zodii. Trei nativi sunt norocoşii zodiacului, care se vor muta în casă nouă, în luna octombrie.

HOROSCOP. Berbec fac parte dintre fericiţii zodiacului, care se mută în casă nouă. Au muncit mult pentru visul lor, iar toată străduinţa din aceşti ani a dat roade. În sfârşit se mută în casă nouă şi, cel mai important, este casa visurilor lor, pentru care au făcut multe sacrificii.

HOROSCOP. Aceleaşi veşti excelente vin şi pentru nativii Fecioară. După toţi anii petrecuţi în aceeaşi garsonieră, a venit momentul mult aşteptat şi pentru ei. Şi-au dorit enorm să se mute la casă, iar acum acest lucru se va întâmpla. Au avut emoţii în ultima perioadă, asta pentru că nu ştiau dacă lucrurile se vor rezolva, însă într-un final totul a fost de partea lor şi îşi vor vedea visul cu ochii.

HOROSCOP. Capricorn vor avea parte de una dintre cele mai frumoase surprize. Deşi li se spusese că mutatul în casă nouă va trebui să mai aştepte, ei bine, nativii Capricorn vor primi cu imensă bucurie vestea că luna aceasta vor avea casa lor. Chiar dacă nu este ceva impunător, faptul că vor avea propia lor locuinţă îi face să fie cei mai fericiţi oameni, mai ales că ştiu cât au muncit pentru acest lucru, scrie spynews.ro.

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close