Antena 3 Horoscop HOROSCOP pentru anul 2019 cu astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Berbecii au un an sentimental prost, Gemenii se izbesc de invidie

HOROSCOP pentru anul 2019 cu astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Berbecii au un an sentimental prost, Gemenii se izbesc de invidie

25 Oct 2018   •   15:59
HOROSCOP pentru anul 2019 cu astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Berbecii au un an sentimental prost, Gemenii se izbesc de invidie

HOROSCOP. Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalităţi, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie ştiută şi s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959.

HOROSCOP Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Şi în limba română există vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul şi nu la toate zodiile!

HOROSCOP Pentru întocmirea horoscopului pe zodii şi global pentru anul 2019 am luat în considerare teoria astrologiei creştine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera că există o corespondenţă ciclică între tipurile de evenimente din istorie şi conjunctura astrală. Adică, ”ce a fost, o să mai fie!”

HOROSCOP Cu mult timp înaintea lui, cu vreo două mii de ani, chinezii ajunseseră la aceiaşi concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazează pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, între Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani în care se repetă zodia şi elementul respectiv, adică apă, lemn, foc, pământ, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pământ, negativ. Ani ai Porcului de Pământ, negativ, au mai fost anii 1959 şi 1899. 1959 seamănă cu 1899! Ani de trecere, nu au fost războaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocoşi! Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari şanse ca şi anul 2019 să fie un an asemănător cu anul 1959. Aştept să mi se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotărâtă de cei 12 Înţelepţi ai Chinei. De obicei, Consiliul Înţelepţilor se ţine în prima jumătate a lunii octombrie, în fiecare an. Să trăim şi o să vedem!

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Niciun obstacol în perspectivă, negociază, cauta alianţe şi acceptă, dacă nu se poate altfel, mici compromisuri. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, de apartament, de cămin, locuinţă - în general.

HOROSCOP TAUR O posibilă schimbare. Analizează bine înainte să porneşti pe un nou drum. Ceea ce începi azi poate aduce, însă, rezultate bune. Nu lua visurile drept realitate, promisiunile drept garanţii! Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Afacerile sentimentale sunt moderat aspectate, mai curînd spre bine, sănătatea, la fel.

HOROSCOP GEMENI  Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe. Domeniul dragostei şi al relaţiilor sociale nu este aspectat, deschizînd cutia Pandorei, a neprevăzutului.

HOROSCOP RAC Puteţi petrece clipe plăcute împreună, vorbind mult şi depănând amintiri din vacanţe! Dar, ateţie, nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi, dar poţi să te simţi bine! Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează bine, ar trebui să nu ai probleme.

Mai multe, pe Kfetele.

 

×
Parteneri
x close