Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru întreaga primăvară 2019, cu Elena Bunescu. Berbecii au parte de nori negrii în familie în luna aprilie, Taurii strâng bani în martie

HOROSCOP pentru întreaga primăvară 2019, cu Elena Bunescu. Berbecii au parte de nori negrii în familie în luna aprilie, Taurii strâng bani în martie

HOROSCOP pentru întreaga primăvară 2019, cu Elena Bunescu. Berbecii au parte de nori negrii în familie în luna aprilie, Taurii strâng bani în martie
04 Mar 2019   •   17:35

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Elena Bunescu a prezentat horoscopul astrelor pentru cele trei luni de primăvară din acest an.

HOROSCOP BERBEC DRAGOSTE: Soarta relațiilor de lungă durată depinde de tine și de calitatea experiențelor acumulate până acum. În martie și aprilie se pot aduna nori negri pe cerul familiei, iar la finalul lunii mai ai putea lua o decizie mai mult decât regretabilă. Este nevoie de prudență, de o minte limpede, dar și de bunăvoință.

HOROSCOP. CARIERĂ: Se anunță o serie de probleme care va dura mai mult decât cele trei luni de primăvară. La un moment dat, uitându-te în urmă, vei considera că problemele de acum nu au făcut decât să accelereze o schimbare pe care o doreai sau ai și început să o pui în aplicare. Este nevoie de atenție maximă la serviciu și de implicare reală.

HOROSCOP SĂNĂTATE: Luna martie este momentul în care vei începe un lung proces de regăsire a echilibrului pe care este posibil să-l fi pierdut în ultimii ani. Vei avea ocazia, în această primăvară, să te simți mai liber(ă) și să îți poți recupera mai ușor liniștea sufletească, cea care ți-a lipsit ani buni. Luna mai anunță o schimbare periculoasă, tendința de a te lăsa copleșit(ă) de probleme, de a exagera importanța unor simptome și de a ajunge la concluzii negative. BANI: Toate lunile de primăvară aduc motivații suplimentare pentru a obține mai mulți bani, ca să poți trăi altfel, la un alt nivel. Problema este că luna martie vine cu o instabilitate care va dura câțiva ani. Va trebui să te adaptezi la această instabilitate, să găsești cele mai bune soluții pentru a avea venituri constante.

HOROSCOP TAUR. DRAGOSTE: Relațiile de lungă durată vor fi influențate de pretențiile pe care le vei ridica până la iarnă. În martie vei avea grijă să îți afirmi voința, dar începând din aprilie vei vedea că nu e cazul să forțezi lucrurile, să ceri mai mult decât ți se cuvine. Această primăvară vine cu invitația la măsură în tot ce faci. CARIERĂ: Încercările pe care le vei parcurge în această primăvară pe plan profesional nu se compară cu nimic din ce ai mai trăit. Cu cât ținta ta este mai sus, cu atât mai dificile vor fi testele la care vei fi supus. Toate acestea însă vor avea o finalitate cum nu se poate mai bună, dacă ceea ce vrei e binele general.

HOROSCOP. SĂNĂTATE: Chiar din martie începe o nouă etapă din evoluția stării tale generale. Vei începe să te confrunți mult mai repede cu consecințele unor excese, așa că nu vei mai putea amâna schimbările necesare în stilul de viață. De departe, cel mai afectat segment va fi cel psihic, în condițiile în care instabilitatea în mai multe domenii de viață te poate afecta foarte mult.

HOROSCOP BANI: Este un moment bun, mai ales la începutul primăverii, când vei reuși să tezaurizezi relații bune cu oameni potriviți, care îți vor aduce beneficiile așteptate, de pe urma eforturilor proprii. De la jumătatea lui aprilie încolo însă, va trebui să reduci pretențiile și să te adaptezi la ceea ce ți se oferă. 

Mai multe, pe Libertatea.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close