Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru luna februarie. Berbecii își schimbă total anturajul, Gemenii învață ceva nou

HOROSCOP pentru luna februarie. Berbecii își schimbă total anturajul, Gemenii învață ceva nou

HOROSCOP pentru luna februarie. Berbecii își schimbă total anturajul, Gemenii învață ceva nou
16 Ian 2019   •   12:58

HOROSCOP FEBRUARIE 2019. O lună cu multe aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele avertismente. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC

O luna dinamică, se tot reconfigurează anturajul, apăr oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială. E important să accepte invitații la diverse manifestări de grup, pentru că astfel pot descoperi oportunități de începere a unui propiect interesant dar și a unei relații amoroase, dacă îi interesează. Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism. Altfel, pot îmbrățișa căi nepotrivite și pot face alegeri doar din ambiție ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajează acum. Pot apărea oameni de destin, care îi inspiră, încurajează și susțin pe nativii Berbec să-și urmeze visele.

HOROSCOP TAUR

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional, amoros, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relație de cuplu și e bine să fie atenți întrucât există posibilitatea de a se iluziona sau de a renunță prea ușor din cauza unor motive nefondate. Profesional și în carieră, sunt șanse de schimbare neașteptată. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire. Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

HOROSCOP GEMEENI

O luna interesantă, a cărei energie îi sprijină pe Gemeni să evolueze, să învețe ceva nou, să gândească dincolo de șabloanele sociale și dincolo de propriile limite. Au vise, dorințe, aspirații mari și e posibil chiar să se împlinească parte din ele.

Relația de cuplu și relațiile cu cei din jur în general, sub influența lui Marte situat în zonă parteneriatelor și cooperării, se încing, sunt pasionale, consumatoare de atenție și energie. Gemenii pot să se implice alături de alții în proiecte curajoase, dar trebuie să fie atenți la accesele de impulsivitate și chiar furie, sau la rivalitățile care îi epuizează fără sens.

În carieră, au parte de împliniri, apreciere și rezultate frumoase, inclusiv financiare, când sunt relaxați și urmăresc să facă din pasiune și bucurie lucrurile, nu din ambiție sau pentru a demonstra ceva cuiva.

HOROSCOP RAC

Prioritatea se pare că este, în această perioadă, pentru Răci, segmental financiar. Aici are loc și eclipsă parțială de Soare din 15 februarie, și tot axă finanțelor a fost activată și de eclipsă totală de Luna din 31 ianuarie. Prin urmare, Răcii sunt cumva împinși de la spate să facă schimbări, sau schimbările sunt făcute sub presiunea umplerii paharului. În orice caz, e o ocazie bună să acceseze niște fonduri, să se decidă să o ia într-o direcție riscantă dar mult mai avantajoasă pe termen lung. Racii sunt chemați să se bazeze mai mult pe ei și darurile lor, și mai puțin pe ideile și forțele altora.

Este o luna interesantă și la capitolul muncă și sănătate. Aici este nevoie de multă energie, asumare, inițiativă, pentru a rezolvă problem stagnante.

Mai multe, pe kfetele.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close