Antena 3 Horoscop HOROSCOP pentru luna martie, cu Minerva. Berbecii intră complet în sfera pasiunii, Gemenii au foarte mult noroc

HOROSCOP pentru luna martie, cu Minerva. Berbecii intră complet în sfera pasiunii, Gemenii au foarte mult noroc

02 Mar 2019   •   14:09
 HOROSCOP pentru luna martie, cu Minerva. Berbecii intră complet în sfera pasiunii, Gemenii au foarte mult noroc

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC

Prima săptămână din martie 2019 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărțișorului. Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile până la sfârșitul lunii. Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpânul casei pasiunii și a sexualității.

HOROSCOP TAUR
În martie, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter. Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apar în a doua jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite. Până atunci, însă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

HOROSCOP GEMENI

Ai inițiativă, acționezi, decizi, te străduiești să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă). Oricum, Marte pune sarea și piperul, fiindcă în rest, prognoza este excelentă: Mercur, stăpânul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie în case bune și norocoase. Toată luna martie este favorabilă realizărilor comune.

HOROSCOP RAC

Viața relațională este privită cu seriozitate, implică anumite responsabilități sau trece prin momente dificile. Lucrurile devin mai vizibile în partea a doua a lunii martie, când energicul Marte intră și el în casa cuplului Racului, jucând un rol catalizator, de precipitare sau declanșare a evenimentelor.

Pe de altă parte, te poți bizui pe efectul binefăcător al lui Jupiter, care radiază șansă în casa dragostei Racului, și pe sprijinul lui Venus. Cu alte cuvinte, chiar dacă apar complicații, problemele își găsesc soluții și până la urmă izbândești.

Mai multe, pe huff.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close