x close

HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 februarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Balanțele stau pe un butoi de pulbere. Scorpionii mimează dragostea

de M.V    |    07 Feb 2020   •   17:26
HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 februarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Balanțele stau pe un butoi de pulbere. Scorpionii mimează dragostea 1122

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 9 – 15 februarie 2020. Astrele anunță o săptămână în care ies la iveală unee secrete, iar afacerile sunt în mare pericol.

Horoscop LEU

Leu- Sunt vizate chestiunile ce țin de studii, evoluția spirituală(de aceea spun de multe ori că trebuie să vă studiez misiunea karmică de viață), problemele ce țin de justiție sau de familie(dragoste). Conjuncția Lilith-Kiron din Berbec, la care adaug și pe Venus(săptămâna viitoare) poate avertiza asupra barierelor de destin care nu se deschid(copii, carieră, ș.a). Sănătatea mai multor oameni pare să fie în pioneze.

Horoscop FECIOARĂ

Fecioara- O conjuncție neașteptată, format din trei planete, nu doar din două, cum vă spuneam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, va brăzda cerul de destin. Nu e de joacă cu așa ceva, mai ales că mulți credeți că ați găsit sufletul pereche, care este înscris incopatibil pe astrogramă. De ce vă spun acest lucru? Pentru că Venus nu lipsește din ecuația momentului(dragoste). Când văd poze de cupluri care mimează că sunt ideale pe FaceBook, nu îmi vine să cred! Foto-clișee.

Horoscop BALANȚĂ

Balanța- Dacă ați citit ce am scris, știți deja că Venus(patroana astrală) va fi băgată în corzi de Malefica Lilith și karmicul Kiron. Cum conjuncția menționată face opoziție cu Soarele natal, tensiunile sunt mari și pe cale să explodeze: cupluri(dragoste), asocieri/parteneriate(carieră  și business). Pentru cei care vor să se protejeze și să atragă profit am creat brățări speciale. Cumpene greu de depășit.

Horoscop SCORPION

Scorpion- Sunt Semne peste tot(cei 3 de SSS de-i am zilnic pe FB)! Cum spun cei care cred în mine și care realizează acum importanța momentului de l-am descris mai sus. Vedeți ce importante sunt compatibilitățile? Cei mai mulți au relații de dragoste ce țin și le țin de complezență, chiar dacă neagă sau se afișează ca fiind mari iubitori în familia lor. Mimează dragostea, vă spun eu că am văzut/cunoscut.

Horoscopul integral, aici.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Mariana Cojocaru
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati