Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii se însingurează, Leii sunt cuprinși de romantism

HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii se însingurează, Leii sunt cuprinși de romantism

HOROSCOP pentru săptămâna viitoare. Berbecii se însingurează, Leii sunt cuprinși de romantism
22 Mar 2019   •   09:45

HOROSCOP. Săptămâna viitoare aduce puțină singurătate pentru o zodie, altele debordează de romantism.

HOROSCOP BERBEC

Începi săptămâna cu dorinţa de a petrece cât mai mult timp singur, în speranţa că o să poţi să te ocupi mai mult de lucrurile care îţi plac. Spre sfârşitul săptămânii reuşeşti să îţi încarci bateriile şi să te ocupi şi de responsabilităţile pe care le ai.

HOROSCOP TAUR

Încerci să îţi dai seama ce îţi doreşti de la viaţă, iar toată săptămâna se învârte în jurul acestei idei. Reuşeşti să petreci timp cu o persoană importantă din viaţa ta şi ar fi bine să discuţi cu ea despre aceste lucruri.

HOROSCOP GEMENI

Te concentrezi asupra viitorului. Munceşti mult în această săptămână şi încerci să duci la bun sfârşit tot ce îţi pui în minte. Faci îmbunătăţiri clare când vine vorba de carieră şi încerci să te concentrezi din ce în ce mai mult.

HOROSCOP RAC

Începi săptămâna cu multă energie pozitivă, însă nu poţi să te concentrezi nici la locul de muncă, nici atunci când vine vorba de asimilarea de noi informaţii. Abia spre sfârşitul săptămânii reuşeşti să acorzi mai multă atenţie lucrurilor din jurul tău.

HOROSCOP LEU

Eşti caracterizat de romantism. Dacă eşti într-o relaţie, săptămâna aceasta toată atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită. În schimb, dacă eşti singur, ai şanse mari să atragi atenţia acelei persoane de care te simţi atras de mult timp.

HOROSCOP FECIOARĂ

Vezi frumuseţea în fiecare lucru mic. În această săptămână eşti plin de optimism şi reuşeşti să transmiţi energie pozitivă fiecărei persoane cu care interacţionezi. În plus, începi să ai o perspectivă mult mai simplă şi mai roz asupra vieţii.

HOROSCOP BALANȚĂ

Săptămâna aceasta vrei să îţi îndrepţi atenţia asupra oamenilor din viaţa ta. Petreci mult timp cu prietenii şi reuşiţi să recuperaţi timpul pe care l-aţi petrecut separaţi. Petrecerile nu vor lipsi din program.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close