Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru weekend 21 - 22 decembrie 2019. Taurii sunt nesiguri, Racii elimină stresul

HOROSCOP pentru weekend 21 - 22 decembrie 2019. Taurii sunt nesiguri, Racii elimină stresul

HOROSCOP. Sfârșitul de săptămână se anunță complicat pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP pentru weekend 21 - 22 decembrie 2019. Taurii sunt nesiguri, Racii elimină stresul
20 Dec 2019   •   14:09

HOROSCOP BERBEC

Te ocupi de tot ce ține de creativitate. Acorzi atenție acțiunilor care îți fac plăcere și, în plus, reușești să găsești rezolvări pentru o serie de probleme cu care te-ai tot confruntat în ultima vreme.

HOROSCOP TAUR

Porți o discuție cu partenerul de cuplu care te ajută să scapi de sentimentul de nesiguranță pe care l-ai tot experimentat în ultima vreme. În plus, te bucuri de compania unor persoane importante din viața ta.

HOROSCOP GEMENI

Ai tendința să te concentrezi pe nevoile celorlalți și uiți astfel să mai acorzi atenție și lucrurilor care te fac fericit. Încearcă să găsești un echilibru care să te ajute să te simți împlinit.

HOROSCOP RAC

În sfârșit reușești să elimini stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme, iar acest lucru te ajută să îți îndrepți atenția și către alte aspecte ale vieții tale pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă.

HOROSCOP LEU

În această perioadă încerci să lași deoparte nevoile personale și te concentrezi pe încercarea de a aduce fericire în viețile persoanelor importante din viața ta. Această abordare te ajută să te încarci cu energie pozitivă.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close