Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 21-27 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc răspunsuri, iar Fecioarele vor da lovitura

Horoscop rune 21-27 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc răspunsuri, iar Fecioarele vor da lovitura

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 septembrie.

Horoscop rune 21-27 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc răspunsuri, iar Fecioarele vor da lovitura
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2020   •   20:23

Berbec. Este sfătuit să aibă răbdare. Vrea să le rezolve pe toate, dar să nu forţeze mâna norocului, pentru că rezolvările vor veni doar atunci când vor avea răbdare să aştepte.

Taur. I-a pus Dumnezeu mâna în portofel. Semnifică fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele Taurilor se vor împlini. O săptămână în care vă puteţi vedea visul cu ochii.

Gemeni. Pot afla răspunsurile la multe întrebări care îi frământă. Primesc răspunsuri, doar dacă vor vorbi cu cei din jur. Cereţi ajutorul şi rezolvaţi problemele. Nu sunteţi voi centrul Universului şi nu găsiţi rezolvare, ci numai cu ajutorul celorlalţi.

Rac. Are chef de mutare. Şi din casă şi din serviciu. Vor acţiona foarte favorabil. Schimbarea locului de muncă sau a casei.

Leu. Este impetuos şi ştie ce face. Trebuie să abordeze altfel toate problemele care îl interesează. Trebuie să schimbe tactica şi să nu mai acţioneze cum au acţionat până acum. Nu e mare filozofie.

Fecioară. Veţi da lovitura şi se produce un salt şi rapid şi calitativ în existenţa voastră. Profitaţi de acest salt!

Balanţă. E pregătită să înceapă o viaţă nouă, un soi de revigoare pe toate planurile. Balanţa o să fie mai mult cu talerul pe sus, decât pe jos. E bucurie mare, axul vibrează de fericire!

Scorpion. O suită de schimbări majore dar şi într-un viitor apropiat. Schimbări majore în poziţie socială, în tot ce înseamnă job, parte financiară şi nu în ultimul rând pe plan amoros. Schimbări super benefice şi mari.

Săgetător. Au început să le ia ceasul înainte. Au simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională.

Capricorn. Simbolul protecţiei divine. Vă faceţi să vă simţiţi în siguranţă în săptămâna următoare. Săptămâna trecută a fost cu încercări de atenţionare pe stare de sănătate, de toate, poveşti şi cu ceva multă muncă. Protecţie divină şi împotriva ochilor răi, forţelor malefice.

Vărsător. Preia ce a vrut Capricornul acum două săptămâni. Are nevoie să îşi dozeze forţa, puterea, tăria. Este o săptămână mai anevoioasă, mai cu încercări în toate domeniile. Fiţi puternici şi rezistenţi. Luaţi-o mai încet şi nu vă repeziţi.

Peşti. Iar îşi fac bagajul şi vor o călătorie. Sunt cu gândul la vacanţă. Să vă simţiţi bine şi să veniţi cu bateriile încărcate!

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close