Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 13 - 19 aprilie. Inspirație pentru zodii. Speranța pentru noi începuturi - Fecioarele câștigă bani

Horoscop săptămâna 13 - 19 aprilie. Inspirație pentru zodii. Speranța pentru noi începuturi - Fecioarele câștigă bani

Horoscop. Saptamana 13 - 19 aprilie este saptamana schimbarilor pentru zodii. Suntem in Saptamana Luminata si pentru unii dintre noi vin zile senine si fericite. In aceasta ultima saptamana a sezonului Berbec 2020, Soarele va fi in cuadratura cu Pluto si Jupiter in Capricorn si va fi un teritoriu mai dur de navigat.

Horoscop săptămâna 13 - 19 aprilie. Inspirație pentru zodii. Speranța pentru noi începuturi - Fecioarele câștigă bani
Sursa foto: Hepta
13 Apr 2020   •   10:58

BERBEC - Este o saptamana incarcata cu evenimente pentru tine. iti doresti sa comunici si incepi sa spui ceea ce gandesti. Te bucuri de tot ceea ce primesti. Este o saptamana puternica iar tu ramai pe picioarele tale.

TAUR - Nu ai o saptamana tocmai buna. Nu comunici cu cei din jur si tot ceea ce iti doresti este sa te ascunzi. Fii mai atenta la nevoile tale. Ti s-ar putea cere ajutorul. In plus, apar oportunitati financiare pe care le-ai putea rata daca nu esti atenta.

GEMENI - Este o saptamana sociala pentru tine. Vei vorbi mai mult cu prietenii, vei cunoaste oameni noi online si totul va fi minunat la job. Te simti creativa si iti stabilesti obiective clare pentru viitor. Apar castiguri financiare. 

RAC - Este saptamana ta. Toata lumea te remarca si te asculta. Toti sunt incantati si fermecati de tine, fara ca tu sa faci ceva in mod special. Ai puterea de a-i influenta pe cei din jurul tau. Ti se vor deschide noi usi si ai puterea sa obtii ceea ce iti doresti. 

LEU - Va fi o saptamana agitata pentru tine. Iti doresti sa descoperi noi idei, sa inveti mai multe, sa studiezi si sa iti largesti orizonturile. Ai putea sa te indragostesti de cineva, asa ca ai grija sa nu ti se franga inima. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close