Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Probleme în dragoste pentru Berbeci, aspecte dramatice pe destin pentru Gemeni

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Probleme în dragoste pentru Berbeci, aspecte dramatice pe destin pentru Gemeni

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Săptămâna grea pentru majoritatea nativilor. Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie vine cu mari provocări pentru trei zodii, care pot pierde totul în dragoste, carieră și sănătate.

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Probleme în dragoste pentru Berbeci, aspecte dramatice pe destin pentru Gemeni
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2020   •   09:45

BERBEC

E săptămâna cu Eclipsa Totală de Soare, când Soarele va fi conjunct cu Axa Karmică, Luna, Mercur și Norocul Divin, toate în Săgetător. O aliniere perfectă de planete, care are planuri pentru noi toți. Când toți cred că trebuie să se distreze, vă spun că țara arde! Dacă totul este pe un butoi cu pulbere, la mulți le arde doar de distracție! Marcheză dragostea, sănătatea, cariera. Toate cu probleme!

TAUR

Lilith se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd, care nu este în adormire. În adormire, înseamnă cu nu s-ar fi întâmplat nimic, ci dimpotrivă. Mulți vreți să vă susțin moralul cu previziuni care să vă gâdile orgoliul, când în realitate…

GEMENI

Să vedeți ce aspecte dramatice vor fi pe destinul vostru. Dar și la Fecioare, Săgetător și Pești. E aliniere de planete pe Karma din Săgetător, din care nu lipsește Mercur. Vizează sănătatea(inclusiv a națiunii), carierele(nu a oportuniștilor și a acoliților, că ei se folosesc de pile și calcă și pe cadavre, că nu au sentimente). Abia așteaptă să se distreze într-un an de a fost catastrofal la bilanț!

RAC

Sunteți și voi vizați în mod direct de Eclipsa Totală de Soare, pentru că Luna nu lipsește din această ecuație generală de destin, nu individuală. Vizate sunt cariera și sănătatea. Dragostea e un segment foarte șubred, din cauza Eclipsei de Soare în zodii duble(Săgetător-Gemeni). Vă situați la o răscruce de drumuri și mulți nu știți încotro să o luați. Vedeți că mintea la distracții, vă distrage atenția!

LEU

Vă recomandam în analizele anterioare să studiați ce au spus Sf. Arsenie Boca și Sf. Modovei Iustin Pârvu de vremurile ce va să vie! Sper că ați citit, că nu spun doar eu de aceste lucruri, de aceea vă fac și Horoscop cu avertismente. Alții se țin doar de distracții, iar persoane singure și năpăstuite de soartă plâng singure. De Eclipsă să vă gândiți și la animăluțele năpăstuite: cadouri cu dragoste!

FECIOARĂ

Cum scriam la Gemeni că sunteți vizate/ți în mod direct, acum cu Norocul Divin conjunct cu Mercur pe Karmă, să știți că vă puteți construi trepte spre Cer adoptând un cățel sau pisicuță. Că sunt iubiri pure și suflete nevinovate ce stau în frig și nemâncate.  

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close