Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 15 - 21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Dezechilibre pentru 3 zodii - Fecioarele, probleme cu karma

Horoscop săptămâna 15 - 21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Dezechilibre pentru 3 zodii - Fecioarele, probleme cu karma

Horoscop săptămâna 15 - 21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Neptun Retrograd produce dezechilibre pentru trei zodii. Probleme pe toate planurile, carieră, amor, sănătate, pentru unii dintre nativi. Ce ne rezervă astrele săptămâna viitoare, vedem în continuare.

Horoscop săptămâna 15 - 21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Dezechilibre pentru 3 zodii - Fecioarele, probleme cu karma
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2020   •   10:00

BERBEC

Un Stellium format din patru planete ne va ridica tot felul de întrebări și ne va crea tot felul de probleme în săptămâna aceasta. El este format de Soare, Luna, Mercur, Norocul Divin în Scorpion. Vestea ar trebui să fie una foarte bună, dacă acest Stellium nu ar face opoziție cu Uranus Retrograd și Lilith din Taur. Dezechilibrază dragostea, cariera, sănătatea.

TAUR

Spuneam de la Berbec de opoziția lui Uranus Retrograd și Lilith din constelația voastră cu Stellium-ul din Scorpion, dar și cvintilul Taur-Berbec cu Kiron retrograd și Marte, aspecte dure pe toate planurile. Poate nu conștientizați pe moment, dar aceste dezechilibre pot fi corectate doar înțelegând ce misiune karmică aveți fiecare, și nu la nivel de grup sau zodie.

GEMENI

Karma este în Gemeni-Săgetător, iar analiza, după cum bine știți, se poate face într-un cadru larg și nu individual. Axa Karmică face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești (Neptun este Zeul Mărilor). De la secetă acută s-a trecut la ploi torențiale cu grindină și tornade. Asta înseamnă că extremele urmează să vă destabilizeze, iar aici mă refer la carieră, amor, sănătate).

RAC

Într-un labirint greoi vă aruncă aspectele astrale despre care spuneam și ceva mai devreme la celelalte zodii. De ce greoi? Pentru că este plin de hățișuri de la plantația de destin nedefrișată, cu umiditate de la ceață și întuneric. Vă poate arunca într-un abis existențial, dacă nu știți unde se ascund ustensilele de ghidare. Busola karmică vă poate juca feste, în special în ceea ce privește amorul, sănătatea sau jobul.

LEU

Săptămâna care urmează e marcată de o altă cuadratură a Soarelui natal. Cum Soarele este conjunct cu Luna în Scorpion, vizează direct familia. Cuadratura cu Uranus Retrograd și Lilith vizează cariera și sănătatea. Este precum un puzzle pe care doriți să-l rezolvați.. Dar vă lipsesc câteva piese karmice esențiale și individuale foarte importante. Leii nu sunt identici.

FECIOARĂ

Înotați în ape tulburi, precum Gemenii. Veți spune că nu aveți cum, că nu sunteți Pești. Dar opoziția Soarelui vostru natal cu Neptun Retrograd în Pești, vă pune în acestă situație mai mult decât delicată. De ce? Simplu. Aspectele astrale vizează planul relațional, sentimental și de familie, dar și asocierile și parteneriatele profesionale(cariera). Neptun Retrograd ține de karma voastră.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close