Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 18-24 mai 2020. Taurii au parte de oportunități. Gemenii descoperă noi pasiuni

Horoscop săptămâna 18-24 mai 2020. Taurii au parte de oportunități. Gemenii descoperă noi pasiuni

Horoscop săptămâna 18-24 mai 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

Horoscop săptămâna 18-24 mai 2020. Taurii au parte de oportunități. Gemenii descoperă noi pasiuni
Sursa foto: Pexels
15 Mai 2020   •   14:13

Berbec

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, având în vedere că vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri până la finalul săptămânii. Muncești din greu, însă este important să îți acorzi și câte o pauză. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe propria persoană.

Taur

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de oportunități. Munca din ultima perioadă îți este în sfârșit răsplătită. Astfel, primești vești bune pe plan profesional și reușești, astfel, să scapi de stresul acumulat în ultima perioadă.

Gemeni

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană. Astfel, începi să discuți mai deschis despre ideile pe care le ai și, în plus, găsești curajul de a încerca lucruri noi. În această săptămână îți descoperi pasiuni la care nu te-ai fi gândit în trecut.

Rac

Reiei legătura cu niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună și reușiți chiar să vă faceți unele planuri de călătorie. Ai parte de multă energie pozitivă.

Leu

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Înveți multe lucruri noi și te concentrezi pe o serie de subiecte care te interesează de mult timp, dar cărora nu ai putut să le acorzi atenție în trecut.

Fecioară

Găsești motivația necesară pentru a ieși din zona de confort. Vrei să progresezi pe plan profesional și, mai mult, vrei să reușești să-ți atingi obiectivele. Astfel, în această săptămână găsești curajul necesar pentru a face primul pas în direcția la care aspiri.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close