Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 2-8 februarie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați în viața sentimentală, Gemenii sunt complet bulversați

HOROSCOP săptămâna 2-8 februarie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați în viața sentimentală, Gemenii sunt complet bulversați

HOROSCOP săptămâna 2-8 februarie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați în viața sentimentală, Gemenii sunt complet bulversați
01 Feb 2019   •   11:58

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii.

HOROSCOP BERBEC. Efectele Eclipsei din 21 ianuarie se simt încă. Unii Berbeci pot fi afectați nu doar de Eclipsă, ci și de cuadraturile pe care conjuncția Venus-Jupiter o face cu Neptun și Kiron- pe viața sentimentală sau în carieră. Așa arată horoscopul general, nu cel personal. Pentru alții, funcționează bine conjuncția Marte cu Norocul Divin din constelația lor cu Jupiter în rezonanță cu Venus, pe zodii de foc.

HOROSCOP TAUR. Astrograma generală perioadei nu este identică cu astrograma personală. Pe astrograma generală se văd unele schimbări la locul de muncă sau legate de locul de muncă. Eclipsa care a fost în 21 ianuarie vă poate arăta o direcție nouă de destin, nu de soartă. Unii se pot certa în dragoste pe un astfel de aspect, dacă au destinați(destinate) în viața lor și nu sortiți/e. Atenție la sănătate și la ce mâncați!

HOROSCOP GEMENI Va trebui să conștientizați faptul că opoziția pe care o face Soarele natal(horoscopul general) cu Jupiter aflat în rezonanță cu Venus vă poate bulversa emoțional. Unde? Pe parteneriate lucrative și amoroase. Unii nativi sunt susținuți la examene(intuiția), alții nu pot fi dacă nu știu nimic. Unii nativi ai zodiei sunt inteligenți, alții sunt destul de superficiali. Studiul personal este foarte important.

HOROSCOP RAC Eclipsa de Lună vă vizează în mod direct. Inclusiv pe cei care au Ascendentul în această zodie sau Nodurile Karmice. Karma poate indica relațiile nefaste sentimentale(risc de ruptură), dar și relațiile care se pot lega acum. Doar analiza karmică poate spune ce relații rezistă și care sunt relațiile care pot avea probleme pe viitor. Atenție la sănătate, că sunt aspecte care vă pot da peste cap organismul.

HORSCOP LEU Conjuncția Marte(domiciliu) cu Norocul Divin dintr-o zodie de foc este pe bun augur pentru latura spirituală. Nu la fel de bună este opoziția pe care Soarele natal o face cu Lilith din Vărsător- risc de adulter, de trădare în dragoste. Relații care s-au constituit anul trecut pe conjuncția lui Lilith cu Karma Negativă își pot da obștescul  sfârșit!Sunt și relații în spirit care funcționează ca la carte.Parol, nu mint

HOROSCOP FECIOARĂ Cuadratura Soarelui natal cu planetele din Săgetător și opoziția cu planetele din Pești(Neptun și Kiron) vă atenționează asupra credinței care trebuie să vă guverneze viața. Nu toți nativii și nativele acestei zodii sunt cu o moralitate exemplară. Este Zodia Fecioarei Maria, de aceea frumusețea constă în abținere/ abstinență, atragerea unui sortit bun. Independența vă motivează să evoluați bine.

Mai multe, pe Kfetele.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close