Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii încercate greu de Crăciun

Horoscop săptămâna 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii încercate greu de Crăciun

Horoscop săptămâna 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Ultimele săptămâni ale anului 2020 vin cu mari surprize și dezamăgiri pentru trei zodii. Astroloaga Mariana Cojocaru a anunțat cine va plânge de Crăciun, dar și cine va avea mult noroc.

Horoscop săptămâna 20-26 decembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii încercate greu de Crăciun
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2020   •   12:41

Horoscop Mariana Cojocaru. BERBEC

Și Kiron și-a reluat mersul direct în contelația voastră, deci împreună cu Marte vă pot pune în fața unor noi lecții de viață, deloc simple. Pentru că ne apropiem cu pași repezi de finalul de an 2020, vă aduceți aminte de aspectele nefaste care au fost mentionate și la zodia voastră.

Horoscop Mariana Cojocaru. TAUR

Acest bilanț astral este ca o confirmare a previziunilor făcute pe parcursul anunui 2020. Spuneam de catastrofele pe care le va produce intrarea lui Lilith în Taur. Ca și la Berbec, Taurii trebuie sa fie cu ochii in 4.

Horoscop Mariana Cojocaru. GEMENI

Vă spuneam că Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va afecta mulți nativi ai acestei zodii. Un an 2020 cu momente critice, în care nu v-a fost ușor, exact cum a fost si la finele anului 2019(dragoste, carieră, sănătate, copii).

Horoscop Mariana Cojocaru. RAC

2020, ca și anul 2019, a fost greu încercat pentru nativii Rac. Știți că vă previzionam de problemele grave ce vor apărea în viața multora dintre voi. In special, racii trebuie sa fie atenti la capitolul sanatate!

Horoscop Mariana Cojocaru. LEU

Un an greu încercat și la nativii acestei zodii. Un astro-bilanț a fost pregatit înainte de a vă face previziunile pentru Noul An 2021. Mare atentie la sanatate dar si la viata de cuplu!

Horoscop Mariana Cojocaru. FECIOARĂ

Pe toate și pe toți nativii acestei zodii i-a afectat. Fie în dragoste, fie în carieră, fie pe sănătate sau relația cu copii și familia. Bilantul nu este unul tocmai fericit.

Mai multe detalii pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close