Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 23-28 octombrie. Berbecii își dublează veniturile chiar de marți, Scorpionii au certuri în relație

HOROSCOP săptămâna 23-28 octombrie. Berbecii își dublează veniturile chiar de marți, Scorpionii au certuri în relație

HOROSCOP săptămâna 23-28 octombrie. Berbecii își dublează veniturile chiar de marți, Scorpionii au certuri în relație
22 Oct 2018   •   21:17

HOROSCOP. Horoscopul săptămânii 23-28 octombrie aduce o serie de schimbări pentru câtva zodii. Taurii sunt hotărâți să pună capăt unor relații și să evolueze pe plan sentimental, în timp ce Balanțele vor beneficia de ajutorul astrelor pe plan financiar.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de îmbunătățirea sectorului financiar și vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-și dea tot interesul pentru a le obține. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri și, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-și dubla veniturile obținute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect și de a culege roadele muncii. Relația de dragoste va cunoaște o ascensiune în ceea ce privește zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

HOROSCOP Taur

HOROSCOP În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur se preocupă de relația de cuplu și de parteneriatele de afaceri pe care le au în plină desfășurare. Toată atenția nativilor se va concentra pe îmbunătățirea dialogului cu colaboratorii și pe demararea noilor proiecte. Totodată, energia Soarelui le poate aduce posibilitatea de a întâlni noi parteneri în aceste două segmente de viață.

HOROSCOP Aspectul cel mai important al săptămânii este Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activând, totodată, și axa partenerială. Este momentul să-și schimbe atitudinea și să încheie acele relații care nu-i mai satisfac din niciun punct de vedere. În ceea ce privește strict zona sentimentală, există și varianta ca nativii să culeagă roadele unor demersuri pe care le-au făcut până acum în relație, aspect care poate fi pozitiv sau negativ, în funcție de fiecare Taur în parte.

HOROSCOP Gemeni

HOROSCOP În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Gemeni își vor concentra toată atenția pe sectorul profesional, unde vor avea ocazia să rezolve sarcini într-un mod înțelept și să se facă apreciați de cei din jur. Nativii vor da dovadă de multă forță psihică și putere de muncă. Energia Soarelui le va lumina sectorul sănătății și o serie de probleme cu care s-au confruntat până acum își vor găsi rezolvarea sau simptomele se vor ameliora considerabil. Este important ca toate aceste demersuri în vederea îmbunătățirii sănătății să fie făcute până la Luna Plină, iar în preajma acestei zile să nu se suprasolicite absolut deloc. Astrul ceresc le va activa niște gânduri mai vechi, le va aduce în prezent niște evenimente recente peste care au trecut prea ușor și nativii vor fi forțați la introspecție și meditație, urmând să ia niște decizii care să-i ajute în evoluția personală, dar și profesională ulterioară.

HOROSCOP Rac

HOROSCOP În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Rac își vor da tot interesul pentru a îmbunătăți relația cu persoana iubită. Nativii singuri pot avea șansa de a cunoaște o persoană care să-i incite și să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. O serie de nativi vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în valoare calitățile artistice și pot începe să creeze. Luna Plină le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe alături de care să demareze proiecte de viitor, însă le poate favoriza și încheierea unei etape în relația cu un prieten. Dacă au fost dezamăgiți, Racii pot pune punct fără remușcări.

HOROSCOP Leu

HOROSCOP În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu își vor concentra atenția pe rezolvarea problemelor care țin de locuință, iar cei care avea în plan o schimbare de domiciliu, acum vor lua decizia. Energia Soarelui le va dinamiza relația cu membrii familiei și multe discuții importante, dar și acțiuni care privesc părinții, rudele foarte apropiate, pot avea loc acum. Este momentul rezolvării unor conflicte în această direcție. Luna Plină le aduce ocazia să se pună în evidență la locul de muncă, să încheie un capitol și să culeagă roadele. O serie de nativi pot avansa în carieră sau își pot schimba statutul, funcția, totul fiind în strânsă legătură cu imaginea pe care și-au creat-o până acum.

Mai multe, pe clickpentrufemei.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close