Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 25-31 mai 2020. Leii duc relația la un alt nivel. Taurii sunt impulsivi

Horoscop săptămâna 25-31 mai 2020. Leii duc relația la un alt nivel. Taurii sunt impulsivi

Horoscop săptămâna 25-31 mai 2020. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna care urmează.

Horoscop săptămâna 25-31 mai 2020. Leii duc relația la un alt nivel. Taurii sunt impulsivi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mai 2020   •   23:05

Berbec

În această săptămână te concentrezi mai mult pe partea spirituală și te deconectezi pentru câteva momente, în fiecare zi, de la orice fel de responsabilități. Astfel, încerci să te cunoști mai bine și reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Taur

În această săptămână ai tendința să fii impulsiv. Prin urmare, este important să stai departe de orice fel de conflict sau discuție în contradictoriu. Încearcă să petreci mai mult timp singur pentru a-ți da seama care este sursa care îți generează stres.

Gemeni

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activități plăcute în compania persoanelor importante din viața ta. Te confrunți cu mult stres, având în vedere că ai o mulțime de lucruri pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul.

Rac

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și, prin urmare, îți petreci mare parte din timp singur. Astfel, îți descoperi o nouă zonă de interes în ceea ce privește viața profesională.

Leu

Nu te simți prea sociabil, în această săptămână. În schimb, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. Astfel, reușești să crești pe plan personal și să duci relația la un nou nivel.

Fecioară

În această săptămână înveți să muncești în echipă. Ai o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit, iar faptul că înveți să ceri ajutor atunci când ai nevoie, te ajută să realizezi toate obiectivele pe care le ai. În plus, reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close