Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt în impas, Gemenii au parte de dezamăgiri

Horoscop săptămâna 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt în impas, Gemenii au parte de dezamăgiri

Mariana Cojocaru prezintă horoscopul pentru săptămâna 27 septembrie- 3 octombrie. Gemenii și Berbecii sunt cei mai afectați din punct de vedere amoros, iar sănătatea și cariera, puse în pericol pentru Raci.

Horoscop săptămâna 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt în impas, Gemenii au parte de dezamăgiri
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   21:35

BERBEC

Aspect foarte dificil pentru căsătorii și căsătoriți (dragoste, în general), alianțe și parteneriate. Fragilitate mare și pe sănătate și carieră. Feriți-vă de persoanele agresive! Există un mare risc de pierderi și de dispute aprinse. 

TAUR

Cum cariera este strâns legată de ce aveți înscris pe astrograma voastră complexă, karmică, e clar că job-ul și business-urile se pot coordona doar cu ce aveți fiecare înscris. Tensiuni în dragoste, care anticipează rupturile care se pot produce pe viitor. Sănătatea este și ea șubredă.

GEMENI

Dragostea stă pe un butoi cu pulbere, ca de altfel și la nativii Săgetător. Aveți de plătit restanțe karmice. Pe plan amoros, cei mai afectați vor fi nativii Berbec.

RAC

Vă spuneam în trecut că și cine s-a căsătorit va avea probleme pe viitor, chiar dacă se considerau fericiți. Sănătatea și cariera depind de karma fiecăruia în parte.

LEU

Se configurează aspecte dure și pentru nativii Leu. Mulți nu aveți orizont în carieră, mulți nu înțeleg de ce dragostea stă pe un butoi cu pulbere. Sănătatea vine cu cerințe noi, ce țin de karma personală și familie.

FECIOARĂ

Lilith în conjuncție cu Marte Retrograd și opoziție cu Soarele din Balanță creează cumpene și în cazul vostru. Mult mai dură este cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmică, ce vizează cariera, familia (dragostea, în general) și sănătatea voastră sau a cuiva drag din cercul apropiaților.  

BALANȚĂ

Apar tensiuni profesionale și sociale și, nu în ultimul rând, neclaritate în orientarea copiilor în astfel de vremuri tulburi, aspect ce ține de karma lor sau a voastră.

SCORPION

Cutremure existențiale, care au în vizor căsătoriții și cei care cred că sunt în relații compatibile (provenit din Marte Retrograd conjunct cu Lilith). Este o perioadă plină de tensiune chiar și pentru cuplurile perfecte.

SĂGETĂTOR

Blocaje pe carieră, relația cu copiii, sănătate, business.

CAPRICORN

Cuadratura planetelor din constelația voastră cu Soarele din Balanță care face opoziție cu Marte Retrograd și Lilith atenționează asupra sănătății, familiei, carierei. Cum aspectele au impact și semnificație karmică, poate viza și alte sectoare de viață, dar distincția o face astrograma complexă individuală. 

VĂRSĂTOR

Cum cei mai mulți nu știu nici ce au fost sau ce au făcut în viețile anterioare, au de-a face cu dileme existențiale pe care nu le înțeleg. Ați dat de o barieră care trebuie ridicată pentru a intra în Era Vărsătorului.

PEȘTI

Mare atenție și aici în relațiile de cuplu! Vă spuneam că cei care se considerau compatibili, au devenit incompatibili. S-a schimbat complet structura zodiacului și cele mai clare aspecte se observă pe karma fiecăruia în parte.

sursa: kfetele.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close