Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 4 - 10 mai. Schimbări și încercări mari pentru zodii. Ce ți se întâmplă și ție

Horoscopul săptămânii 4 - 10 mai. Schimbări și încercări mari pentru zodii. Ce ți se întâmplă și ție

Saptamana 4- 10 mai aduce schimbari si incercari mari pentru toate semnele zodiacale. Începe o saptamana noua plina de surprize.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 mai. Schimbări și încercări mari pentru zodii. Ce ți se întâmplă și ție
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mai 2020   •   09:22

BERBEC - Ajungi la un nou nivel in aceasta saptamana. Te vei integra mental si spiritual si vei reusi sa comunici mai bine si sa faci fata schimbarilor care apar. Te vei simti mai valoroasa ca inainte. 

TAUR - Incepi sa ai revelatii si sa iesi din rutina. Pregateste-te pentru libertate mentala si pentru rebeliune interioara. A venit momentul sa rupi lanturile si sa te pregatesti pentru toate lucrurile frumoase care te asteapta.

GEMENI - Experientele pe care le-ai avut pana acum te-au invatat multe lucruri. Aceasta saptamana este ca un test pentru tine. Vei reusi sa treci peste el, insa nu inainte de a renunta la toate relatiile toxice din viata ta.

RAC - Va fi o saptamana in care te vei gandi mai mult la toate lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta. Vei primi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a-ti redresa viitorul. Totul va fi bine.

LEU - In sfarsit incepi sa te concentrezi asupra lucrurilor care iti aduc bucurie cu adevarat. Vei invata sa savurezi fiecare moment si sa renunti la tot negativismul din viata ta. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close