Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal pentru 5 - 11 octombrie. Capricornii primesc o veste bună, Fecioarele sunt optimiste

Horoscop săptămânal pentru 5 - 11 octombrie. Capricornii primesc o veste bună, Fecioarele sunt optimiste

Horoscop săptămânal pentru 5 - 11 octombrie. Săptămâna care începe aduce vești bune pentru mulți dintre nativi. Vin zile bune în primele zile ale lunii octombrie.

Horoscop săptămânal pentru 5 - 11 octombrie. Capricornii primesc o veste bună, Fecioarele sunt optimiste
de Gabriel Dano    |    04 Oct 2020   •   10:55

Berbec

Ai parte de o săptămână aglomerată în cadrul căreia nu știi cum să îți împarți timpul astfel încât să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, dar să te ocupi și de responsabilitățile pe care le ai. 

Taur

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Prin urmare, acorzi mai multă atenție relației de cuplu și te concentrezi pe tot ce înseamnă armonie. 

Gemeni

Vrei să faci unele schimbări care țin de locuință. Astfel, în această săptămână acorzi mai multă atenție treburilor gospodărești și chiar începi să te gândești la o redecorare.

Rac

Începi să privești lucrurile cu mai multă deschidere și, prin urmare, să fii mai receptiv când vine vorba de păreri diferite. Astfel, îți îmbunătățești aptitudinile care țin de comunicare, iar acest lucru îți aduce beneficii atât pe plan profesional, cât și pe plan persoanl.

Leu

Săptămâna aceasta se dovedește a fi benefică lucrului în echipă. Prin urmare, petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și vă uniți forțele în realizarea unui scop comun. 

Fecioară

Optimismul te caracterizează, în această săptămână. Astfel, începi să ai mai multă încredere în tine și abordezi cu mai mult entuziasm proiectele noi care apar în calea ta. În plus, îți expui opiniile cu tărie și reușești să atragi atenția persoanelor din jur

Balanță

Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, prin urmare, îți petreci mare parte din timp în compania cărților. Ai parte de o săptămână productivă în cadrul căreia reușești să înveți lucruri noi despre tine.

Scorpion

Nu reușești să găsești un echilibru între creier și inimă. Astfel, în această săptămână nu reușești să iei o decizie care să producă efecte benefice pe termen lung. De aceea, este indicat să lași deciziile importante pe altă dată și să te concentrezi pe ehilibrul interior.

Săgetător

Petreci timp alături de prieteni. Prin urmare, ai parte de o săptămână relaxantă în care te conectezi mai bine cu aceste persoane importante din viața ta. În plus, reușești să pui la punct un plan pentru un proiect mai vechi pentru care nu ai avut suficient curaj în trecut.

Capricorn

Reușești să găsești rezolvări ingenioase pentru problemele care îți apar în cale și chiar reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă. Astfel, la sfârșitul săptămânii primești o veste bună.

Vărsător

Înveți să îți controlezi mai bine emoțiile, iar acest lucru te ajută în raport cu persoanele importante din viața ta. În plus, reușești să discuți deschis despre ceea ce simți, cât și despre ceea ce gândești.

Pești

Simți că nu progresezi la fel de repede pe cât ți-ai fi dorit. Este important să nu pui prea multă presiune pe propria persoană, pentru că lucrurile nu se pot produce peste noapte. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și solicită ajutorul cuiva acolo unde simți că responsabilitățile te copleșesc.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close