x close

Horoscop săptămâna 6 - 12 aprilie 2020. Balanțele vor o schimbare. Berbecii vor echilibru în viața lor

02 Apr 2020   •   15:59
Horoscop săptămâna 6 - 12 aprilie 2020. Balanțele vor o schimbare. Berbecii vor echilibru în viața lor Foto: Pixabay.com

Horoscop săptămâna 6 - 12 aprilie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru săptămâna care urmează:

Horoscop săptămâna 6 - 12 aprilie 2020.  Zodia care reacționează impulsiv

Berbec

Încerci să ajungi la un echilibru interior pentru a putea privi spre viitor cu mai mult optimism. Meditația sau yoga încep să pară idei bune în această săptămână. Reușești să găsești liniștea necesară pentru astfel de activități.

Taur

Nu ești în apele tale și ai tendința de a reacționa impulsiv chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. În această săptămână este necesar să înveți să asculți mai mult și să lași orgoliul deoparte.

Gemeni

Săptămâna aceasta este doar despre romantism. Încerci să acorzi cât mai multă atenție partenerului de cuplu și să petreceți cât mai mult timp de calitate împreună. De asemenea, reușești să-ți organizezi programul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

Rac

Ai parte de o săptămâna agitată. Ai o mulțime de lucruri de făcut la locul de muncă și nu reușești să îți găsești concentrarea. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să te regăsești. De asemenea, o listă de priorități te-ar putea ajuta.

Leu

Înveți să-ți organizezi mai bine timpul. Vrei să faci o mulțime de lucruri, în această săptămână, și este necesar să te organizezi în detaliu. Ai parte de o săptămână productivă în care te ocupi de treburile casnice, dar și de cele care țin de locul de muncă.

Fecioară

Nu poți să îți controlezi emoțiile și este posibil să treci prin niște momente dificile din această cauză. În această săptămână este important să înveți să discuți deschis cu o persoană în care ai încredere despre ceea ce simți.

Balanță

Simți nevoia să faci o schimbare și, mai mult, simți că nu ești apreciat pentru eforturile pe care le depui. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere și să renunți la a te mai aștepta ca oamenii să acționeze la fel ca tine.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati