Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 6 - 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Leii, probleme de comunicare, Berbecii, probleme de sănătate

Horoscop săptămâna 6 - 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Leii, probleme de comunicare, Berbecii, probleme de sănătate

Horoscop săptămâna 6 - 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână plină de încercări pentru mai toți nativii. Cele două eclipse din această perioadă vin cu multe provocări, iar trei zodii vor fi între ciocan și nicovală. Multe secrete pot ieși la iveală în această săptămână, iar sănătatea și cariera se află sub lupă.

Horoscop săptămâna  6 - 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Leii, probleme de comunicare, Berbecii, probleme de sănătate
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2020   •   09:43

BERBEC

Pentru că încep cu adevărat Sărbătorile de Iarnă și este perioada dintre cele două Eclipse, e bine să știți că veți fi între ciocan și nicovală în relația cu copiii/nepoții și viața sentimentală(dragoste). Mulți nu vă înțelegeți copiii sau partenerii, pentru că nu știți că multe secrete se ascund pe karma lor și pe ce au fost în viețile anterioare. Sănătatea și cariera sunt sub lupa celor două Eclipse grele.

TAUR

Tensiuni și evenimente neașteptate în dragoste și carieră. Sănătatea poate fi puternic destabilizată de prezența Lunii Negre în constelația voastră. Poate viza și familia sau alte persoane dragi din dotare. Când vorbim de copii, mulți vă întrebați ce viitor îi așteapta, deși mulți au înscris pe astrograma lor complexă cu ce talente au revenit pe Pământ, la reîncarnare. Poate acum nu realizați aceste date importante.

GEMENI

Mercur va fi în cădere, adică în Săgetător, dar pe Axa Karmică. Deci multe secrete de vi le doriți dezvăluite țin de analiza vieților voastre anterioare. De aceea mulți orbecăie în această viață, atunci când vorbim de dragoste(sentimente, sortiți, etc), de carieră și orienare profesională. Cumpene, pentru că cei mai mulți nu știți încotro să o luați. Sănătate șubredă, cu afecțiuni ce țin de karma personală.

RAC

Intr-un impas existențial vă găsește perioada dintre cele două Eclipse. Pentru unii impasul este în dragoste, iar la alții e vizată cariera și sănătatea. Evident, că pot fi și zone pe astrograma care țin de justiție, relațiile parteneriale sau de colaborare. Fiecare nativ are astrograma lui complex. Cadru astral este unul tensionat.

LEU

Săptămâna debutează cu Luna Albă în zodia voastră, semn de sensibilitate care se poate duce pe sănătate(cuadratură Luna Neagră din Taur), relația cu copiii sau jumătatea(sentimente, dragoste). Probleme de comunicare cu cei din jur, chiar certuri și dispute, de vreme ce Mercur va rezona cu Axa de Destin. Mulți vă întrebați deja dacă sunteți compatibili în amor, căci aspectele anunță dilemele…

FECIOARĂ

Va trebui să înțelegeți ce vă ține cu adevărat de partenerul/partenera de viață. De ce? E perioada dintre cele două Eclipse, deci destinul este pe un balansoar un pic stricat în miez de iarnă. De Sărbători cei mai mulți se ceartă, că ies scântei de la te miri ce, iar cauza lor e profundă și gravă.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close