Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Secretele neștiute ale lunii în care ne-am născut și cum ne influențează ele

HOROSCOP. Secretele neștiute ale lunii în care ne-am născut și cum ne influențează ele

HOROSCOP. Secretele neștiute ale lunii în care ne-am născut și cum ne influențează ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iul 2018   •   12:57

HOROSCOP. Utilizarea lunii nasterii pentru a “decodifica” anumite trasaturi ale personalitatii umane este o metoda care se foloseste inca din antichitate. Metoda se bazeaza pe numerologie si statistica si poate spune adevaruri nestiute.

HOROSCOP. Luna nasterii IANUARIE

Daca luna in care te-ai nascut este ianuarie, afla ca te-ai nascut ca sa fii lider. Esti o persoana analitica si independenta, inteligenta si creativa. Combinatia perfecta pentru a sta in fata multimii si a aduna adepti. La toate acestea se adauga si o carisma pe care oamenii nu o pot ignora.

Desi esti o persoana destul de tacuta, te poti enerva sau entuziasma foarte repede. Lumea din jurul tau este vesela si nu te concentrezi pe punctele slabe ale oamenilor. Desi esti rezistent la boli, racesti repede. Esti foarte precaut cu banii si analizezi mult inainte sa cheltui ceva.

Trasaturi:
Seriozitate
Discretie
Motivatie
Atentie
Sociabilitate
Incapatanare

HOROSCOP. Luna nasterii FEBRUARIE

Daca luna in care te-ai nascut este februarie, afla ca principala ta caracteristica este empatia. Esti insa si orientat catre succes. Din pacate, daca nu ajungi acolo unde iti doresti, din diverse motive, devii negativist si ai tendinte depresive. Ai si o inima mare si poti fi un parinte excelent.

Trasaturi:
Realist
Inteligent
Sexy
Atractiv
Temperamental
Timid
Umil
Tacut
Cinstit
Loial

HOROSCOP.  Luna nasterii MARTIE

Daca luna in care te-ai nascut este martie, afla ca esti o persoana foarte norocoasa. Te afli de multe ori la locul potrivit, in momentul potrivit. Ai noroc la bani, dar ii poti pierde la fel de rapid. In dragoste, ai tendinta de a calca stramb daca nu consideri ca persoana de langa tine este sufletul pereche. Insa, odata ce ti-ai intalnit jumatatea, esti fildel pana la moarte.

De multe ori se spune despre tine ca traiesti cu capul in nori, ca visezi la pace si tranchilitate. Insa acesta este felul tau de a evada. Iti place sa calatoresti. Principalul defect este ca te enervezi foarte repede si esti razbunator.

Trasaturi:
Atractiv
Sexy
Rezervat
Timid
Secretos
Cinstit
Sensibil
Generos
Intelegator.

Mai multe pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: Horoscop trasaturi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close