Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Secretele sexuale ale zodiilor. Bărbatul care face "spectacol" în dormitor. Cine este amantul perfect

Horoscop. Secretele sexuale ale zodiilor. Bărbatul care face "spectacol" în dormitor. Cine este amantul perfect

Horoscop. Secretele sexuale ale zodiilor. Bărbatul care face "spectacol" în dormitor. Cine este amantul perfect
22 Iul 2018   •   10:38

Cand vine vorba despre detalii care tin de viata sexuala, fiecare are secretele lui. Iti dezvaluim cateva din secretele sexuale ale barbatilor, in functie de zodia lor. Toate aceste amanunte, despre zodii si secretele lor sexuale, depind si de alte cateva caracteristici, dar se poate face un tipar comun, cu detalii, care definesc comportamentul si nevoile din budoar pentru fiecare zodie in parte. 

Berbec

Barbatul Berbec este neconventional, pasional si nu se uita niciodata. O sa tii minte energia, pasiunea si placerea partidelor de sex cu un nativ din zodia Berbec. Secretul lor este nerabdarea si graba cu care abordeaza lucrurile.

Taur

Barbatul in zodia Taur este un adevarat spectacol. Totul este gandit in cele mai mici detalii, colorat si adaptat la nevoi. Diversitatea sexuala si experimentele nu ii atrag foarte tare, dar accepta aproape orice de dragul partenerei.

Gemeni

Ei fac parte din categoria celor care urasc rutina si sunt manati de dorinta de a duce lucrurile la bun sfarsit. Sunt greu de inteles si uneori gesturile si atitudinea lor este greu de inteles. Secretul lor este acela ca sunt in oarecare masura timizi si au nevoie de sustinere din partea partenerei lor.

Citeşte continuarea AICI.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close