Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Secretele zodiacului japonez. Află ce spune despre personalitatea ta

HOROSCOP. Secretele zodiacului japonez. Află ce spune despre personalitatea ta

HOROSCOP. Secretele zodiacului japonez. Află ce spune despre personalitatea ta
Sursa foto: Foto: Pexels.com
08 Noi 2018   •   14:28

HOROSCOP. Un zodiac care datează din secolul I î.Hr, dar care a devenit cunoscut în secolul al XV –lea, îți spune ce fel de personalitate ai. Spre deosebire de cel European, acesta are 11 zodii.

HOROSCOP. Vrei să ştii cum reacţionează colegul tău atunci când sunteţi în mijlocul unei dispute? Află care sunt cele mai certăreţe, dar şi cele mai diplomate semne zodiale pe care le abordezi în medierea conflictului.

HOROSCOP.  Floarea de cireș (15 februarie-20 martie)

Florile de cireș simbolizează viața,ceea ce înseamnă că ești o persoană căreia îi place să se distreze,plină de entuziasm și spontaneitate. Dacă te-ai născut sub acest semn,înseamnă că ești o persoană prietenoasă.

Simți nevoia de afecțiune,de aceea dragostea ocupă un rol important în viața ta. Ca și florile de cireș,ești o persoană sensibilă,care caută atenția șia fecțiunea celui din jur. Calmul este trăsătura principală care-I caracterizează pe cei născuți sub acest semn zodiacal.

HOROSCOP. Soarele (21 martie-29 aprilie)

Ești o idealistă,care vede întotdeauna partea plină a paharului. Îți place să fii în centrul atenției și ești întotdeauna plină de energie. Chiar și în zilele în care sănătatatea îți mai joacă feste,încerci să depășești totul cu optimism. Te bazezi mult pe intuiție când iei o decizie. Se numără printre cuceritoarele horoscopului,fiind pline de șarm.

Fiecare femeie are propriile tehnice de seducție și fiecare femeie are punctele ei forte pe care le scoate în evidență atunci când vrea să seducă un bărbat. Astrele ne dezvăluie cu ce cuceresc femeile în funcție de zodie

HOROSCOP. Bambusul (30 aprilie-4 iunie)

Te adaptezi foarte repede în orice situație și ești foarte visătoare. Nu-ți plac jumătățile de măsură și nici nu prea acorzi a doua șansă dacă o persoană te-a trădat.

Ești perseverentă și reușești tot ceea ce ți-ai propus. Iubești cu pasiune,însă te plictisești repede,de aceea partenerul trebuie să știe cum să întrețină flacără aprinsă.

HOROSCOP. Boul (5 iunie – 6 iulie)

Muncești foarte mult pentru a-ați atinge obiectivele,însă nu ești genul de persoană potrivită funcțiilor de conducere pentru că nu prea-ți place să ieși în evidență. Ești o familistă convinsă,de aceea pentru tine împlinirea se traduce printr-un soț iubitor și copii. Îți găsești întotdeauna timp să-i ajuți pe cei din jur, fiind o persoană altruistă.

Nicio căsătorie nu este perfectă, dar probleme care vor apărea pe parcursul acesteia diferă de la o persoană la alta și sunt influențate de semnul zodiacal. Iată cu ce probleme s-ar putea să te confrunți.

HOROSCOP. Floarea de lotus (7iulie – 1 august)

Te caracterizează blândețea,ai o fire liniștită,dar atunci când ești nervoasă este mai bine să fii lăsată în pace,căci izbucnești. Ești sinceră și îți este foarte ușor să-ți faci prieteni noi. În dragoste,îți este cam greu să-ți exprimi sentimentele,de teama de a nu fi rănită,așa că nu ar strica să devii un pic mai încrezătoare.

HOROSCOP. Podul (2 – 27 august)

Persoanele născute în această prioadă sunt firi romantice,cărora le place arta,de la muzică până la pictură. Pentru a fi fericite,nu pun mare accent pe partea materială. Sunt încăpățânate și nici răbdarea nu le caracterizează.

HOROSCOP. Piatra (28 august-10 octombrie)

Curiozitatea este principala trăsătură de character a acestor nativi,de aceea sunt și foarte atenți la detalii. Sunt perfecționiști,de aceea riscă să treacă și prin multe dezamăgiri,care vin tocmai din faptul că au așteptări prea mari. Sunt personae extrovertite,care spun întotdeauna ceea ce gândesc.

HOROSCOP. Împăratul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Au foarte mare încredere în forțele proprii,de aceea merg până în pânzele albe pentru a-și realize idealurile. Iau viața ca pe o provocare din care trebuie să iasă întotdeauna învingători.

Fiecare semn zodiacal se deosebeşte printr-o serie de trăsături specifice. Printre acestea, se numără şi anumite puteri speciale, care îi ajută pe nativi să treacă cu brio de orice încurcătură. Află care sunt puterile tale!

Știu cum să-și prioritizeze obiectivele și sunt genul de personae ideale pentru a deține funcții de conducere. Au și un aer de superioritate,însă sunt persoane de încredere,pe care te poți baza.

HOROSCOP. Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie)

Știi întotdeauna ce vrei și mergi direct la țintă. Ești perseverentă,dar ai și o oarecare doză de egoism. Te caracterizează și spontaneitatea,de aceea ești întotdeauna cu replica pregătită. Visezi la o dragoste ideală,care să dureze pentru toată viața. Te numeri printer persoanele fidele.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close