Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Semnele "diavolești" care pot fi observate la o persoană, în funcție de zodie

HOROSCOP. Semnele "diavolești" care pot fi observate la o persoană, în funcție de zodie

HOROSCOP. Semnele "diavolești" care pot fi observate la o persoană, în funcție de zodie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   16:35

Poporul roman este unul profund spiritual, iar in parcticile magice care l-au insotit de-a lungul veacurilor se pot remarca anumite aspecte care sunt foarte folositoare in descifrarea "semenelor diavolesti" ale unei persoane. Pornim de la semnul zodiacal, si dezvaluim ce poate ascunde personalitatea voastra.

Berbec: Daca nativul are parul roscat este semn ca rupt legatura cu neamul din care provine, nu mai are protectia stramosilor, va avea multe cumpene in viata, iar daca rosul parului este aprins, este un semn dracesc.

Taur: Daca nativul are o burta foarte proeminenta, e pantecaros, cum ar zice o Baba Mija este un semn distinct ca are inclinatii vrajitoresti si capacitatea de a vampiriza energetic.

Gemeni: Daca au parul carliontat execsiv este semn ca nu le place munca si nu au decat sentimente discutabile si ganduri superficiale.

Rac: Daca are picioarele foarte cracanate, degetele strambe sau incarnate la picioare sau este schiop sunt marcaje diavolesti. Se spune ca daca barbatul schiopateaza cu stangul, iar femeia cu dreapta, sunt indicii ca au avut sau au in neam vrajitori intunecati. Acestora nu li se permite sa practice vindecari sau ritualuri de purificare, intrucat au o energie blestemata.

Leu: Daca nativii au parul rar, este un semn al dezicerii de spiritualitate, chelia este un marcaj intunecat, taranii nostri crezand ca intreg universul ii atrage atentia cuiva ca si-a “parasit Regalitatea”.

Fecioara: Lipsa lobului urechii indica dependenta de bogatii, razbunare, ticalosie si desemneaza un om mincinos si manipulator.

Balanta: Pentru nativii acestei zodii, lipsa dintilor, sau dispunerea lor haotica este un semn diavolesc, tradand inconstanta sentimentala, cameleonism si un simt etic si moral viciat.

Scorpion: Daca este cocosat sau garbovit arata imposibilitatatea de face copii. Daca cocoasa este in partea superioara a spatelui, indica vapirism, iar daca este la baza coloanei atesta faptul ca nativul poate fi posedat de entitati intunecate.

Sagetator: Cand are liniile capului si ale inimii, din palma unite tradeaza un comportamnet abuziv si inclinat catre violenta extrema.

Capricorn: Daca pleoapele sunt umflate, mai ales cele de sus, desemneaza un tradator, un invidios, plagiator, un oportunist fara scrupule.

Varsator: Daca are ochii incrucisati este cinic, lipsit de credinta si toleranta si arata marcaje ale practicarii magiei negre.

Pesti: Daca sunt graseati (nu-l pot articula pe “r”) sunt niste profitori, cinici si extrem de neloiali, potrivit Codul lui Oreste.

Sursa BZI

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close