Antena 3 CNN Horoscop Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare majoră pentru Raci, noroc fantastic pentru Tauri

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare majoră pentru Raci, noroc fantastic pentru Tauri

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Astrologul a prezentat horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare majoră pentru Raci, noroc fantastic pentru Tauri
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Sep 2021   •   11:01

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii septembrie, la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Lumea Nevăzută".

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul trebuie să fie atent la condus pentru că Luna Neagră este exact pe drumuri, chiar pe drumurile scurte. Să nu facă gafe, să fie foarte atent la ce spune pentru că poate răsturna o întreagă filosofie de viaţă cu un singur cuvânt. Să fie atent la examene, dacă există aşa ceva, dar şi la semnarea contractelor. Până pe 15 septembrie, probleme de sănătate care pot ţine de nervozitate, iritare, dar şi alte probleme de sănătate. Apoi, trebuie să fie puţin mai atent la relaţiile de cuplu. Urmează şi foarte multe întâlniri cu oameni preţioşi care îi susţin ideile şi îl ajută să îi dea curajul să poată merge mai departe. Mare nevoie de socializare pentru Berbec în această perioadă şi este bine ca el să fie cel care face aceste invitaţii.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii au oportunităţi profesionale în continuare. Este un an excepţional pentru Tauri în privinţa carierei. Este genul de perioadă cu care nu se vor mai întâlni pentru că există un 2022 cu un Saturn culminant, dar acum este norocul care le bate la uşă. Sunt mai favorizaţi cei care se ridică profesional pe forţele lor, prin abilităţile lor, şi mai puţin cei care fac anumite investiţii. Atenţie la investiţii pentru Lilith este pe casa banilor. Se simt atraşi de anumite persoane, în plan sentimental, este mai degrabă atracţie decât iubire pentru că ulterior apare şi critica. Dintr-un foc apare latura negativă. Să nu se grăbească. Este o lună de muncă cu sastisfacţii şi chiar cu laude. Poate unii chiar iau premii.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Pentru că aspectul de Lună Neagră în conjucţie cu destinul se produce chiar pe zodia lor, ei sunt capul răutăţilor. Adică, ei sunt cei care, cumva, şi-o fac cu mâna lor. Aş zice mai multă prudenţă luna asta, mai puţină impulsivitate. Sunt foarte creativi şi sunt implicaţi în poveşti sentimentale, amoroase şi mulţi dintre ei pot călători. Vor recupera cumva energia spre sfârşitul lunii. Planul profesional, pentru cei care vor să facă schimbări, apar oportunităţi în septembrie.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racul este în continuare într-o perioadă de schimbare majoră şi toate semnele care apar în viaţa Racului, multe dintre ele indescifrabile, se pot traduce şi prin probleme de sănătate, dar de fapt, trebuie să caute în profunzime ce se ascunde în spatele acestor semne. Este o perioadă de oarecare insomnie pentru Rac, ceea ce poate să conducă la oboseală. Altfel, trebuie să se ocupe de chestiuni administrative destul de anevoioase până pe 15 septembrie, cu multă alergătură. Este o perioadă bună să vândă sau să cumpere o proprietate. Pentru ei, luna septembrie aduce sentimente bune. Venus este pe casa a cincea a iubirii, a copiilor.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leul este într-o perioadă în care trebuie să se bazeze pe forţa personală pentru că provocări sunt pe toate părţile. Poate simt că au ajuns într-un moment al vieţii în care trebuie să evolueze puţin şi să înveţe să îşi facă mai multă protecţie. Nu este perioada în care cineva îi protejează sau îi ajută cineva. O serie de probleme pot apărea de la partenerii de viaţă, atât în ceea ce priveşte înţelegerea între parteneri, cât şi probleme ale partenerilor care pot încărca Leul, motiv pentru care el se implică, în luna septembrie, cu diverse cheltuieli pentru a ajuta pe cineva sau pentru a depăşi situaţii incomode. Este o lună plină de contacte, de socializare, mai degrabă la nivel de proiecte personale.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioara are de făcut alegeri profesionale puţin mai complicate. Nu ştie ce să aleagă. Între 1 şi 18 septembrie e o perioadă critică, nu ar trebui să se grăbească cu astfel de decizii. Să ia decizii în funcţie de felul în care se simt. Cu toate astea, sunt oportunităţi profesionale şi pentru ei, dar nu trebuie să se mai grăbească. Atenţie la cheltuieli pentru zodia Fecioarei. Probabil vor fi tentaţi să cumpere mai multe, mai ales în partea a doua a lunii. Soarele, Marte este în zodia lor şi le dă energie, dar le dă şi consum. Nu trebuie să se supraîncarce. Au multe lucruri de făcut, dar o supraîncărcare duce la epuizare.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Până pe 15 septembrie, mai multă atenţie la sănătate pentru Balanţe. După această dată se vor activa foarte puternic. Sunt foarte multe piramide pe semne de aer odată cu intrarea planetelor în zodia Balanţei. Evident că e mult mai bună pentru ei perioada de după 23 septembrie. Călătoriile nu sunt bune în luna septembrie, în schimb este o perioadă foarte bună pentru dragoste. Cine nu s-a îndrăgostit până acum poate să o facă. Până la sfârşitul anului este o perioadă bună, chiar dacă în luna septembrie avem foarte multe planete retrograde. Acest lucru poate să vorbească şi despre persoane pe care le-au mai întâlnit, nu neapărat persoane cu care au mai fost în relaţii.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionul este într-o perioadă de schimbare, dar trebuie să fie foarte atent la riscuri şi la investiţii şi la un fel de ajutor primit, dar care nu este de foarte bun augur pentru că s-ar putea ca ulterior să apară un control din partea celui sau celor care ajută. Îşi pot schimba domiciliul, îşi pot lua o casă, pot investi. Se pot ocupa de probleme domestice sau activităţi independente. Luna septembrie, pentru ei, mai ales odată cu trecerea planetelor în zodia Balanţei, aduce mai multe preocupări legate de sănătate, pentru odihnă. Îşi pot organiza puţin activitatea, astfel încât să îşi dea seama ce îi ajută şi ce îi consumă foarte tare. Această reorganizare este foarte bună pentru viitorul Scorpionilor.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, care suportă până la sfârşitul anului, pe data de 23 decembrie, Nodul Sud karmic, care stă deja de un an şi pe zodia lor şi poate mulţi dintre ei se întreabă de ce perioada asta e atât de grea, atât de dificilă şi toate sunt pe capul lor. Pentru că există această karmă şi pentru că fiecare îşi decontează trecutul. Destinul şi Lilith se află în zodia de vis-a-vis, care este o zodie partenerială şi se referă la căsătorie, la soţi. Evident nu este o perioadă bună pentru căsătorie. Să nu înceapă un proces, să nu generăm lucruri care s-ar putea să nu se mai termine. Să nu ia decizii majore în septembrie, mai ales în ceea ce îi priveşte pe alţii. Unele vorbe s-ar putea să genereze conflicte majore. Este o lună foarte intensă de muncă. Comunică destul de mult pe alte planuri.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Pentru zodia Capricorn, aceste piramide pe semne de Pământ sunt benefice, care se produc în septembrie. Au legătură cu idealurile lor, cu ideologiile lor. Sunt mult mai conectaţi în această perioadă mai puţin la ceea ce trebuie să facă, cum fac ei de obicei, şi mai multe la idealurile pe care le au. Sunt mai încrezători, o zi da, o zi nu, că vor reuşi un anumit proiect. Problema este un pic fluctuantă. Elementul descurajant poate să apară tot în zona muncii. Nu au nevoie de susţinere din parte nimănui şi trebuie să continue să şi-l urmeze. Este luna în care ei pot valorifica ceva, pot începe să câştige bani de pe urma unor abilităţi pe care şi le-au tot cultivat.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Pentru Vărsător, capcanele sunt în relaţia cu copiii. Unele neînţelegeri, unele probleme în plan sentimental. Pot apărea minciuni şi de la copii şi de la partenerul de viaţă. Nu că se pot îndrăgosti, dar chiar pot dezvolta anumite obsesii care nu se mai termină şi care le poate chinui existenţă. Să fie foarte atenţi, cel puţin în prima jumătate a lunii septembrie, la capcane şi ispite în plant sentimental. Sunt mai epuizaţi, mai obosiţi până la jumătate lunii aşa că să nu facă excese, nopţi nedormite, alimente. Au şi oportunităţi pentru că îl au pe Jupiter, iar asta se întâmplă o dată la 12 ani.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Peştii beneficiază de influenţele lui Jupiter pe ultima casă astrologică, tot casa Peştilor, care are legătură şi cu lumea lor interioară, cu subconştientul, cu sănătatea. Este o perioadă bună pentru a se ocupa de sănătate. Atât de sănătatea trupului, cât şi de sănătatea minţii. Iar problemele de sănătate ale sufletului vin din păcate, din greşeli pe care le facem şi nu ne dăm seama. Este o lună periculoasă pentru cei care vor să îşi cumpere o casă, aş spune să nu dea curs unor răspunsuri imediate. Cu siguranţă, Lilith creează nişte vicii şi e bine să găsească viciile corespunzătoare. În familie, există o comunicare defectuoasă. Între copii şi părinţi, cu rudele, cumnaţii, fraţii. Poate chiar se vorbeşte despre moşteniri, despre împărţirea unor bunuri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close