Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 5 cele mai nefericite zodii

HOROSCOP. Top 5 cele mai nefericite zodii

HOROSCOP. Top 5 cele mai nefericite zodii
14 Ian 2020   •   12:14

Clipele de tristețe și nefericire din păcate își fac prezența în viața fiecăruia dintre noi. Nefericirea se produce inevitabil, dar și stelele au rolul lor în această ecuație. Cei mai afectați de acest aspect sunt cei din zodia Pești, Berbec și Vărsător. Citește articolul ca să afli, dacă și tu te afli printre cei nefericiți.

  • BERBEC

Atitudinea ta lasă de dorit. Te aprinzi prea repede din orice, ar fi bine să te gândești la consecințe. Ești mereu nervos și parcă pus pe ceartă. Nu toată lumea este dușmanul tău, iar în ceea ce privește greșelile, nu uita că fiecare dintre noi greșește. Nervozitatea nu duce la nimic bun. Tinzi să iei decizii pripite și premature, iar acestea nu îți aduc nimic benefic, ba din contră. Pe zi ce trece devii tot mai supărat. Sfatul nostru este să fii mai cumpătat și o să vezi că totul se va îmbunătăți. 

  • GEMENI

Te lași influențat de alții și asta duce la evenimente și stări emotive neplăcute. Trebuie să știi ce vrei de la viață și să iei hotărârile singur, atunci când simți că ceva sau cineva nu te ajută în viață sau nu contribuie la bunăstarea ta generală. Este bine să ceri și să asculți sfatul celor apropiați, însă nu trebuie să uiți de ceea ce simți și îți dorești tu cu adevărat. Nimic nu este mai important, decât liniștea și fericirea.

  • SCORPION

Probabil ai auzit și tu expresia: „ești ceea ce gândești”. Nimic mai adevărat în ceea ce te privește pe tine. Ai tendința...

Citeste articolul complet pe Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close