Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 5 cele mai răbdătoare zodii

HOROSCOP. Top 5 cele mai răbdătoare zodii

HOROSCOP. Top 5 cele mai răbdătoare zodii
17 Iul 2018   •   15:13

HOROSCOP. Astrologia poate spune multe lucruri despre tine, chiar și pe acelea la care nu te-ai fi gândit vreodată. Potrivit astrelor, există anumiți nativi care reacționează cu calm în orice situație-limită și care au o răbdare de fier. Pur și simplu, nu au nevoie de drame în viața lor. Află dacă te numeri printre ei!

HOROSCOP Taur

Nativul Taur nu este chiar atât de impulsiv precum se spune. Știe să proceseze lucrurile înainte de a reacționa sau a răbufni. Din caz că lucrurile scapă de sub control, el preferă să se oprească decât să înceapă un scandal monstru. Își cunoaște temperamentul și face tot posibilul să se abțină, însă nu trebuie enervat în mod intenționat.

HOROSCOP Balanță

Echilibrată și rațională, nativa Balanță urăște conflictele așa că înainte de a spune ceva, preferă să se gândească de 10 ori. Nu se enervează repede și nici nu aruncă vorbe la întâmplare. Îi place să trăiască frumos și sigur, iar răbdarea ei chiar este o virtute de apreciat. Își găsește fericirea în lucruri simple, care o fac liniștită și îi dau acea armonie interioară.

HOROSCOP Scorpion

Nativul Scorpion este foarte decis când vine vorba de a-și seta prioritățile. Înainte de a reacționa, se gândește la binele propriu și la cum îi poate afecta o anumită situație starea de spirit. Dacă i se întâmplă ceva, nu va uita prea curând, însă nu se va răzbuna pe moment, ci va căuta retribuția la o dată ulterioară.

Mai multe, pe clickpentrufemei.

 

 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close